Vesti iz borilačkih veština

"Veče šampiona" na TV Arena sport: Kik-boks spektakl na programu 22. oktobra

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

20.10.2023 16:27
"Veče šampiona" na TV Arena sport: Kik-boks spektakl na programu 22. oktobra Guliver/INPHO TravisxPriorx Peter Carr

Kik boks klub Zemun organizuje 22. oktobra u 20 sati VEČE ŠAMPIONA na kojem će okupiti najveća imena i osvajače najznačajnijih svetskih odličja, a koji su stasali i trenirali u klubu koji slovi za jedan od najstarijih i najtrofejnijih borilačkih klubova u našoj zemlji. Večeri šampiona, prethodiće celodnevno takmičenje Prvenstva Beograda u disciplini low kick, a čiji je pokrovitelj grad Beograd - Sekretarijat za Sport i Omladinu.

Takmičarski program u okviru Prvenstvu Beograda, na kojem će se nadmetati više od 100 takmičara, počinje u 10 časova, dok su finalne borbe najboljih učesnika prvenstva na programu od 20 časova. Na finalnoj večeri biće predstavljeni i svi šampioni koji su u poslednje četiri decenije stasali u Kik Boks klubu Zemun. Među njima velika imena svetskih, evropskih i državnih šampiona i šampionki, koji su na putu do najsjajnijih odličja pokorili najveća imena svetskih ringova. 

Podršku promociji Kik Boks kluba Zemun svojim učešćem, kao i pojavljivanjem, dali su i klubovi koji treniraju i koji se takmiče u Sportskom centru Pinki. Uz promociju  tradicije borilačkih spotova, i kluba koji je iznedrio neka od najvećih imena srpskog borilačkog sporta, podsetićemo se I svih velikih rezultata koji su proslavili našu državu i SC Pinki, u kome Kik boks klub Zemun trenira od osnivanja i gde je oduvek organizovao brojna takmičenja u kik boksu. Time će na najbolji način biti obeležen dan sportskog centra i 49 godina od početka rada Pinkija.

Veliki praznik sporta u Zemunu, prenosiće u direktnom televizijskom prenosu TV Arena, kao i sportske redakcije koje svojim izveštavanjem godinama podržavaju i promovišu srpske borilačke šampione.

Turnir su podržali TV Arena,  Opština Zemun, , Sportski centar Pinki, Omladinski sportski savez Zemuna kao i šampioni KBK Zemun. Šampioni KBK Zemun okupiće se na druženju pre same manifestacije, kada je omogućeno i slikanje sa njima, kao intervjui u kojima će podsetiti domaću javnost na najslavnije trenutke i borce srpskog kik boksa.