ABA liga

Fokusirani i dobri u odbrani: Janis Sferopulos hvali Zvezdinu igru u revanšu sa Studentskim centrom

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

22.04.2024 22:10
Janis Sferopulos, trener KK Crvene zvezde, zadovoljan izdanjem u Podgorici MN Press
Janis Sferopulos, trener KK Crvene zvezde, zadovoljan izdanjem u Podgorici

Košarkaši Crvene zvezde ostvarili su ono što se od njih očekivalo u četvrtfinalnoj seriji AdmiralBet ABA lige, pošto su i drugi meč sa Studentskim centrom rešili u svoju korist i pravo iz Podgorice produžili u Top 4 regionalnog takmičenja (77:92). 

 

 

Ako je beogradski trijumf došao posle velike borbe i nepotrebne drame, onda su crveno-beli ovog puta bili na visini zadatka i kao pravi evroligaški tim na vreme crnogorskom rivalu pokazali ko kosi a ko vodu nosi. 

"Mislim da smo večeras od početka igrali našu igru, bili smo fokusirani, dobri u odbrani. Početak je bio važan da ne pustimo Studentskom centru da igra njegov stil i igru, sa dobrom odbranom, dobili smo dvocifrenu prednost i održali smo je tokom čitave utakmice i zbog toga, želim da čestitam našim igračima. Srećno Studentskom centru u nastavku", prokomentarisao je posle meča trener beogradskog sastava Janis Sferopulos.

Grčki stručnjak kratko je progovorio i o polufinalnim utakmicama sa Megom, koja je svoj posao, takođe u osam četvrtina, završila protiv Cedevita Olimpije. 

"Igramo protiv jednog veoma kvalitetnog tima, protiv Mege, oni imaju mlade, talentovane igrače koji igraju sa mnogo energije, moramo biti fokusirani kako bismo i s njima odigrali dobru utakmicu", mišljenja je Sferopulos.

 

Cup tree provided by Sofascore