Vesti iz fudbala

Čeka se odluka lekara: Kastiljo polomio nos, ne zna se koliko će biti van terena

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

22.04.2024 13:02
Ukazivanje pomoći Denilu Kastilju MN Press
Ukazivanje pomoći Denilu Kastilju

Fudbaleri Partizana poraženi su od Crvene zezde u 173, "večitom derbiju", a priliku da se iskupe crno-beli će imati već za dva dana kada se, takođe na stadionu "Rajko Mitić" igra polufinalni meč nacioalnog Kupa.

Međutim, crno-beli će na tom susretu, gotovo izvesno biti lišeni usluga Denila Kastilja koji je u subotu na prvenstevmom derbiju doživeo prelom nosa.

Dogodilo se to tokom sudara sa sopstevnim golmanom Milošem Krunićem i još nije poznato koliko će morati Ekvadorac morati da odsustvuje sa terena.

Prvotimac ukrajinskog Šahtjora koji je u Humsku stigao kao pozajmljeni igrač, tokom dana bi trebalo da ode na dodatne lekarske preglede posle kojih će biti poznato kakvo je stanje njegove povrede.

Takođe, još se ne zna da li će se na gol vratiti prvi golman Aleksandar Jovanović koji se povredio na meću protiv Čukaričkog, ali će na klupi sigurno sedeti trner Igor Duljaj koji je odradi suspenziju od jedne utakmice.

Podsećanja radi, odmah po okončanju 173. "večitog derbija" iz Partizana je stiglo obaveštenje da će dobro razmisliti da li će uopšte igrati meč nacionanog Kupa, jer smatraju da su drastično oštećeni u subotnjem duelu na stadionu "Rajko Mitić", a do sada nije saopštena konačna odluka.