Vesti EURO 2024

Imate karte za EURO, a ne možete da idete u Nemačku? Sad je vreme da ih prodate

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

29.03.2024 19:01
Logo Evriopskog prvenstva u Nemačkoj Guliver
Logo Evriopskog prvenstva u Nemačkoj

Svi navijači Srbije koji imaju ulaznice za predstojeće Evropsko prvenstvo u Nemačkoj, a koji iz bilo kod razloga ne mogu da odu na EURO sada imaju priliku da prodaju svoje ulaznice. 

Fudbalski savez Srbije izdao je obaveštenje u kojem obaveštava sve vlasnike ulaznica da do 15.aprila u 11.00 časova imaju mogućnost da svoje ulaznice za utakmice na EURO 2024 koje nisu u mogućnosti da iskoriste ponude na preprodaju preko UEFA portala (https://www.uefa.com/euro2024/ticketing/).

Međuti, ulaznice ponuđene na preprodaju neće biti moguće kupiti odmah sada, već će one biti puštene u prodaju tek početkom maja.

 

 

"Platforma za preprodaju  UEFA EURO 2024 omogućava navijačima da ponude svoje karte za preprodaju bezbedno i po nominalnoj vrednosti. Takođe omogućava navijačima da bezbedno kupuju karte od drugih navijača. To je zvanični kanal UEFA koji eliminiše rizik od sticanja nevažećih ili lažnih karata i garantuje da će prodavci dobiti svoj novac u potpunosti", stoji u obaveštenjeu Fudbalskog saveza Srbije i dodaje se:

"Navijači mogu da kupe najviše četiri ulaznice po meču i najviše 12 ulaznica ukupno na turniru, zavisno od dostupnosti. Ako bilo koja karta ostane neprodata, biće vraćena vlasniku karte i neće biti refundirana."