Vesti iz fudbala

Potvrđeno iz Leverkuzena, Ćabi Alonso ostaje trener

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

29.03.2024 14:57
Ćabi Alonsko Tanjug/AP Photo/Roberto Pfeil
Ćabi Alonsko

Ćabi Alonso ostaće u Leverkuzenu i naredne sezone! Ovo je povtvrdio i španski fudbalski stručnjak, koji ispisuje istoriju sa Bajerom. Bilo je reči da će Alonso možda u Englesku, međutim dilema je definitivno razrešena, pa vodeći tim Bundeslige neće menjati šefa struke na kraju sezone. 

Nekada sjajni vezista ostaje još jednu sezonu na klupi "farmaceuta", a klauzula o odlasku 2025. će biti aktivna. Liverpul i Bajern su obavešteni o Ćabijevoj odluci, pošto su ga oba kluba videla kao rešenje umesto svojih odlazećih trenera. 

Liverpul Eho je objavom potvrdio koliko je on bio čekan u Redsima, posle sigurnog rastanka sa Jirgenom Klopom na leto. 

"To je velika vest, ali treba imati više poštovanja prema bivšem vezisti, jer on očigledno želi da ispoštuje svoj ugovor u klubu koji mu je dao šansu. Za nas je to užasna vest jer se svi nadamo da ćemo sledećeg leta biti usred vladavine novog menadžera, pa je malo verovatno da ćemo biti destinacija za 42-godišnjaka. Jedini način na koji bi bivši igrač Real Madrida i Bajerna iz Minhena mogao da postane naš trener je da imamo lošu početnu kampanju pod novim šefom, pa krene potraga za preranom zamenom", navodi ovaj portal.