UEFA Liga Evrope

De Rosi i Alegri na istom zadataku: Kako eliminisati nepobedivi Levrkuzen?

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

06.05.2024 10:14
Danijele de Rosi Tanjug/AP Photo/Andrew Medichini
Danijele de Rosi

Fudaleri Rome i Juventusa odigrali su meč bez pobednika u okviru italijanske Serije A, a posle tog meča trener "vučice" Danijele de Rosi nije se libio da od starijeg kolege sa druge strane, Masimilijana Alegrija zatraži savet.

Reč je, kako je šef stručnog štaba kluba iz Rima otkrio novinarima na Apeninima, o receptu na koji način je moguće eliminisati Bajer iz Leverkuzena u poluifnalu Lige Evrope.

 

 

"Ne možemo reči da smo bez šansi. Rival ima dva gola prednosti iz prvog meča i nije baš da nam je potrebno pet golova za prolazak dalje, već su nam potrebna dva za produžetak. Baš sam i sa Alegrijem posle meča sa Juventusom pričao na tu temu", rekao je De Rosi i dodao:

"I on mi je rekao da budemo strpljivi. Neće biti nikakav problem iako prvi gol postignemo u 60. minutu. Nema razloga da srljamo od početka, jer smo videli kako se završavaju mečevi protiv Levekuzena kada ih odmah napadnete. Oni su vrhunska ekipa i moramo da budemo oprezni."

Roma će u četvrtak gostovati Bajeru u Levekruzenu u okviru revanš susreta polufinala Lige Evrope, a nemački tim koji ove sezone još nije izgubio nijedan zvaničan meč, ima prednost od dva gola iz prvog duela.