Superliga Srbije

Novi ugovor za Kneževića: Talentovani vezista na "Marakani" do 2027.

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

28.07.2023 18:00
Novi ugovor za Kneževića: Talentovani vezista na "Marakani" do 2027. FK Crvena zvezda

Crvena zvezda je ovog leta pokazala koliko će se oslanjati na mlade igrače iz omladinske škole, te je novi ugovor dobio i talentovani Nikola Knežević.

Dvadesetogodišnji vezista je prošao sve mlađe kategorije na "Marakani", a zatim se afirmisao u Grafičaru za koji je odigrao 50 utakmica i postigao 11 golova. Takođe ima iskustva igranja i u Superligi, s obzirom na to da je tokom prošle sezone upisao 16 nastupa za kruševački Napredak:

 

 

"Velika je čast produžiti ugovor sa Crvenom zvezdom, klubom u kom sam ponikao. Zaista sam srećan što sam ovde, i želim da se što pre nametnem u prvom timu i dobijem priliku da debitujem, a zatim i da imam što više dobrih utakmica. Atmosfera je odlična, družimo se, poštujemo i mislim da se to vidi i na terenu, s obzirom na to da Zvezda igra sjajno. Svi moji snovi su vezani za Zvezdu, ali idem korak po korak. Prethodnih šest meseci sam proveo u Napretku, smatram da sam zreliji nego što sam bio i spremniji za izazove koje sa sobom nosi Zvezdin prvi tim. Pozitivna trema je prisutna, ali navikao sam na sve to i znam kako da se nosim sa pritiskom", rekao je Knežević.
 
Nikola je potpisao saradnju do 2027. godine, a zadužio je dres sa brojem "41".