Superliga Srbije

Milan Radin i TSC ruku pod ruku još dve godine: Iskusni vezista ne menja fudbalsku adresu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

27.03.2024 18:18
Milan Radin, fudbaler TSC-a, ostaje u klubu iz Bačke Topole MN Press
Milan Radin, fudbaler TSC-a, ostaje u klubu iz Bačke Topole

Milan Radin stigao je u TSC početkom prošle godine iz Dinama (Batumi) i u klubu iz Bačke Topole trebalo bi da ostane do juna 2026. godine, po slovu novog ugovora iskusnog veziste prošlosezonskog osvajača drugog mesta u Mozzart Bet Superligi Srbije. 

Postojeća saradnja bila je oročena do kraja ove godine, ali dve strane su toliko zadovoljne međusobnom saradnjom da su se usaglasile i na vreme parafirale njen produžetak za 24 meseca. 

Defanzivni igrač sredine terena ima 32 godine, a u srpskom fudbalu najviše je postigao kao član Partizana, jer je bio deo generacije osvajača poslednje titule, na kraju sezone 2016/17, a onda u sledećoj sa crno-belima uzeo nacionalni Kup. 

U karijeri je igrao još za Novi Sad, kaćki Jugović, Sentu, Pazovu, Mladost i Inđiju, dok je u inostranstvu nastupao za Aktobe, Koronu Kjelce, Dinamo iz Tbilisija i njegovog pomenutog imenjaka.

Sa TSC-om je ispisao istoriju, prvo uzimanjem vicešampionskog znamenja a onda i učešćem u grupnoj fazi Lige Evrope. Za to vreme odigrao je 42 meča za tim koji vodi Žarko Lazetić, a od početka SLS 2023/24. dva puta je bio strelac i dva puta asistent.