Vesti EURO 2024

Krstajić skrhan nakon ispuštene pobede u Bugarskoj: Mlada smo ekipa, ipak nam je potrebno još vremena

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

20.06.2023 23:16
Krstajić skrhan nakon ispuštene pobede u Bugarskoj: Mlada smo ekipa, ipak nam je potrebno još vremena TV Arena Fight

Selektor Bugarske Mladen Krstajić govorio je za TV Arena sport posle remija njegove selekcije sa Srbijom u Razgradu u sklopu četvrtog kola grupne faze kvalifikacija za Evropsko prvenstvo - 1:1.

Domaća selakcija imala je prednost jednog gola gotovo do samog finiša, ali je u dubokoj nadoknadi Darko Lazović postigao gol za Srbiju i doneo joj zlata vredan bod pred nastavak takmičenja.

"Mislim da smo nesrećno primili taj gol, iz neke naše greške. Jedino smo odigrali loše protiv Mađarske do sada, dok smo sve ostale utakmice odigrali na nivou. Ovo su mladi momci i tek su počeli da stasavaju kao fudbali. Neki u svojim klubovima ni ne igraju, pa je potrebno i vreme. U Srbiji ima dosta stručnjaka, ali kada se izađe na teren, više se niko ne pita", rekao je Krstajić za TV Arena sport i dodao:
 


"Kakva je grupa, rekao sam da je Srbija pored Mađarske, veliki favorit. Tu je i Crna Gora. Što se nas tiče, mi imamo mladu ekipu, nemamo ne znam kakve igrače ekstra klase. Imamo nekoliko fudbalere koji imaju veliki kvalitet, kao i veliku ambiciju. Za svakog je potrebno vreme, neko je dobio minutažu, a neko ne i to je naš veliki problem", rekao je Krstajić.