Vesti EURO 2024

Mnogi sumnjaju u nas, ali možemo da osvojimo EURO 2024: Karvahal veruje u Španiju

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

12.06.2024 10:31
Trening fudbalera Španije Tanjug/AP Photo/Manu Fernandez
Trening fudbalera Španije

Prema svim ocenama fudbalskih stručnjaka Engleska je prvi favorit da osvoji predstojeće Evropsko prvenstvo u Namačkoj, ali reprezentativac Španije, Danijel Karvahal veruje u "crvenu furiju".

Prvotimac Real Madrida je u izjavi za tamošnje medije rekao da je uveren kako Španija ima kapacitet da se bori za titulu šampiona Evrope.

"Mnogi sumnjaju u nas, malo je onih koji će vam, reći da Španija ima dobar tim, ali ja sam siguran da oni nisu u pravu. Imamo određenih problema sa povredama, sa čime se suočava veliki broj reprezentacija pred start takmičenja i to nikako ne može da bude opravdanje. Mislim da Španija ima dobar tim, da smo sjajno ukomponovani i da možemo da se upustimo u borbu za titulu šampiona Evrope", rekao je Kavahal.

EURO 2024 startuje u petak, 14. juna utakmicom grupe A između domaće Nemačke i Škotske, a Španija prvi meč u grupi B igra dan kasnije protiv Hrvatske, dok će istog dana biti odirgan i meč između Italije iz Albanije u istoj grupi.

Tri pomenuta susreta, kao i svi ostali mečevi sa Evropskog prvenstva u Nemačkoj biće direktno prenošeni na kanalima TV Arena sport, a gledaoce očekuje i veliki broj specijalnih studijskih emisija, kao i ekskluzivnih priloga i sagovornika sa lica mesta.