Vesti EURO 2024

Šta nas čeka u 2024. godini na TV Arena sport? Superboul, finala evropskih klupskih takmičenja, EURO u Nemačkoj...

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

01.01.2024 12:17
Fudbaleri Srbije MN Press
Fudbaleri Srbije

Godina koju smo ispratili pre samo nekoliko sati jedna je od najuspešnijih u istoriji srpskog sporta. Nije u 2023. godini prošao nijedan mesec, a da nas perdstavnici Srbije, što u ekipinim, što u pojedinačnim sportovima nisu obradovali nekom medaljom.

Košarkaši su osvojili srebro na Mundobasketu, neverovatni Novak Đoković je nastavio dominaciju svetskim tenisom. Ivana Španović je osvojla zlato na Svetskom prvenstvu, basketaši su još jednom pokazali da im nema ravnih na planeti, a i fudbaleri su nas obradovali plasmanom na Evropsko prvenstvo u Nemačku, prvo nakon 2000. godine.

Ne treba zaboraviti reprezentativce Srbije u borilačkim sportovima koji su osvajali medalje kao nikada ranije, tu su bili i strelci i odbojkašice, a velike rezultate su sotvarivali i atletičari Angelina Tošić, Milica Gardašević i Elzan Bibić, dok su se šahisti okitili titulom najbolje reprezentacije u Evropi.

A šta nas to sve očekuje u 2024. godini?

Biće tu velikih Novakovih turnira od kojih očekujemo nove trofeje, evropske i svetske planetarne smotre u vaterpolu, Evropsko prvenstvo za rukometaše, ali centralni događaji će biti održani na leto kad je na programu, najpre Evropsko prvenstvo u fudbalu, a potom i Olimpijske igre u Parizu, kao najveći svetski događaj u godini pred nama.

Naravno, TV Arena sport kao vodeća sportska televizija u ovom delu Evrope za svoje gledaoce sprema čitav set ekskluzivnh TV prenosa i specijalnih emisija sa gotovo svih najznačajnijih svetskih događaja poput Superboula, evropskih klupskih takmičenja uključujući i finale Lige šampiona, a kao šlag na tortu će biti prenosi sa Evropskog prvenstva u Nemačkoj.

Želimo vam srećnu 2024. godinu i da uživate uz najbolju sportsku televiziju.