Vesti EURO 2024

Aleksandar Mitrović za Arenu sport: Pokazali smo od čega smo satkani

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

19.11.2023 17:22
Srpski napadač Aleksandar Mitrović MN Press
Srpski napadač Aleksandar Mitrović

Uprkos remiju sa Bugarskom u poslednjem kolu kvalifikacija za EURO 2024, Srbija se plasirala na kontinentalni šampionat, pa će naša zamlja po prvi put nakon 24 godine imati svoju reprezentaciju na Evropskom prvenstvu. Nakon utakmice u Leskovcu utiske za TV Arenu sport sumirali su selektor Dragan Stojković, kao i igrači Dušan Tadić i Aleksandar Mitrović.

Aleksandar Mitrović je izjavio da je ova generacija pokazala da je stvorena za velike stvari.

"Najbitnije da smo ostvarili povoljan rezultat. Jedan prelep dan za našu zemlju i za mene sigurno jedan od najznačajnijih momenata u karijeri. Ova generacija pokazala je od čega je satkana i posle mnogo osporavanja pokazali smo da smo tim koji je stvoren za velike stvari", rekao je Mitrović i dodao:

"Ovo je odličan uspeh koji smo napravili na trećem velikom takmičenju kada uzmemo u obzir i Ligu Nacija. Što se večerašnje utakmice tiče. Znali smo da neće biti lako. Ovo su najteže utakmice kada se igraju unapred dobijeni mečevi i to protiv ekipa koje nemaju šta da izgube. Znam da smo se pošteno namučili i protiv Gruzije. I tada je bila tenzija. Ali, sada je to već nebitno. Bitno je da idemo na EURO i nadam se da će Srbija večeras slaviti", zaključio je napadač "orlova".