Srbija na EURO 2024

Stojković za TV Arena sport: Ključan je bio poraz od Engleske

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

25.06.2024 23:37
Selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Dragan Stojković MN Press
Selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Dragan Stojković

Kapiten fudbalske reprezentaciej Srbije, Dušan Tadić i najbolji strelac, Aleksndar Mitrović su razočarani nakon eliminacije sa Evropskog prvenstva, ali i istakli da su ponosni na sve što je urađeno u Nemačkoj, a istog mišljenja je i selektor Dragan Stojković.

Iskusni stručnjak je rekao da Srbija na ovom takmičenju nije imala ni srteće, ali i da je napravila pomak u odnosu na ono što je urađeno na Mundijalu u Kataru pre dve godine.

"Izuzetno sam ponosan na momke, pretrčali su kilometre, borili se i ja im čestitam. Ako uđemo u dublju analizu poraz od Engleza je bio ključan  Ostavili smo dobar utisak i mislim da smo predstavili Srbiju pravom svetlu, S druge strane, imate Sloveniju koja je otišla dlaje a da nije pobedila nijednu utakmicu", rekao je Stojković za  TV Arena spor i dodao:

"Idemo kući, ali uzdignutog čela i mislim da smo zaista napravili ogroman pomak u odnosu na ranije mečeve, pre sveg amislim u defanzivi. Pred nama su ova takmiečenja, ide Liga nacija i daćemo sve od sebe da budemoo još bolji."