Srbija na EURO 2024

Arena Sport predstavlja: Srbija – Slovenija uživo u Ada Mall-u!

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

20.06.2024 10:37
Promo promo
Promo

Iskustvo navijanja za reprezentaciju Srbije podignuto je na viši nivo!

TV Arena sport u saradnji sa Ada Mall-om organizuje javno gledanje utakmice Srbija – Slovenija na trećem spratu ovog tržnog centra.

"Orlovi" imaju epitet pobede i jedino uz pravu podršku mogu da prevaziđu ovaj izuzetno težak izazov. Danas će, u 15:00 časova, ispred velikog ekrana u Ada Mall-u, biti omogućena jedinstvena prilika da se ta podrška pruži.

Ljubitelji evropskog fudbala mogu da uživaju u gledanju Evropskog prvenstva u Ada Mall-u svakog dana, s obzirom na to da je TV Arena sport organizovala prenos svih utakmica ovog takmičenja.

Ispred velikog ekrana postavljeni su lejzi begovi kao i velika tribina, pa je ugođaj gledanja uz navijačku atmosferu zagarantovan. Gledaoce u fan zoni očekuju i zanimljive igre, nagrade i iznenađenja. Uzbudljiv sadržaj obezbeđen je za sve strastvene navijače ali i za one koji su se tek pridružili fudbalskoj groznici.

Uzimajući u obzir značaj današnje utakmice za reprezentaciju Srbije, nema sumnje da će atmosfera u Ada Mall-u biti zahuktana. Pozivamo te da i ti budeš deo te atmosfere. Gledaj Evropsko prvenstvo na TV Arena sport u Ada Mall-u!