WTA

Karolina Muhova odustala od završnog turnira: Umesto nje u Meksiku će igrati Marija Sakari

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

24.10.2023 10:29
Karolina Muhova odustala od završnog turnira: Umesto nje u Meksiku će igrati Marija Sakari Tanjug/AP Photo/Manu Fernandez

Sezona iz snova za češku teniserku, Karolinu Muhovu u kojoj je uspela da stigne do finala Rolan Garosa neće se završiti onako kako je očekivala, budući da je zbog problema sa povredom morala da odustane od završnog turnira u Kankunu.

Dvadesetsedmogodišnja Čehinja ima problema sa zglobom, pokušala je da se oporavi na vreme, ali, ipak, neće biti spremna za turnir koji počinje 29 oktobra u Meksiku.

"Moram da saopštim da ću propustiti završni turnir u sezoni. Moj tim i doktor su se trudili koliko su mogli da me osposobe, ali jednostavno nije bilo dovoljno vremena. Oporavak traje duže nego što smo mislili i morala sam da povučem svoju prijavu. Hvala vam svima na podršci", napisala je Čehinja na društvenim mrežama i dodala:

"Uradiću sve što je do mene da spremna dočekam početak nove sezone i kroz dobre partije obezbedim učešće na sledećem završnom turniru".

Umesto osme teniserke sveta učešće na turniru u Meksiku zauzeće Grkinja, Marija Sakari koja je za jednu poziciju slabije plasirana na WTA listi.