Novak Djoković

Jokić o Đokovićevom uspehu: Pa dosta više, Bog te video! Šalim se, Novak je majstor svog zanata

komentari (0)

Autor: Mateja Petković

11.06.2023 21:34
Jokić o Đokovićevom uspehu: Pa dosta više, Bog te video! Šalim se, Novak je majstor svog zanata Tanjug/AP Photo/Jean-Francois Badias - AP Photo/Wilfredo Lee

Denver Nagetsi u noći između ponedeljka i utorka (02.30, TV Arena 1 Premium) dočekuju Majami u petoj utakmici finalne serije NBA lige. 

Nagetsi trenutno vode sa 3:1 i u slučaju pobede bi poneli titulu šampiona najkvalitetnije lige na svetu. Upravo tim povodom, najbolji košarkaš tima, Nikola Jokić, je na konferenciji za medije odgovarao na pitanja novinara, prilikom čega se dotakao i svog zemljaka, Novaka Đokovića, koji je danas osvojio Rolan Garos i došao do 23. gren slem trofeja u karijeri:

"Pobedio je, ne znam više koji mu je put po redu, Bog te video. Valjda 23. Pa dosta više... Šalim se, stvarno čovek za koga ne postoje reči. Svi su sve već rekli, ali zaista majstor svog zanata i verovatno jedan od najboljih koji će igrati taj sport", istakao je Jokić.

Govorio je srpski košarkaš i o odnosu sa trenerom Majkom Melounom:

"Posećivao me je nekoliko puta u Srbiji, gledao me dok sam igrao za nacionalni tim u Litvaniji. Tako da, cela moja porodica ga je upoznala i zbližila se sa njim. Osam godina smo zajedno i zaista smo bliski, ne samo na terenu", rekao je Jokić, pa uz osmeh odgovorio novinaru koji ga je pitao da li je to dobro:

"Ne znam. Trebalo bi da je dobro kad imate lep odnos sa trenerom".

Potom je rekao da se ekipa za narednu utakmicu sprema na identičan način kao i za prošle:

"Za utakmicu se spremamo kao i za prethodne, bez opuštanja. Fokus je dobar i na treningu, što mene lično raduje, jer ako se opustimo nećemo proći dobro", podvukao je Jokić.