Novak Djoković

Nori ne zaboravlja na scene iz Rima: Novak bi trebalo meni da se izvini

komentari (0)

Izvor: Tanjug

30.05.2023 21:32
Nori ne zaboravlja na scene iz Rima: Novak bi trebalo meni da se izvini Tanjug/AP Photo/Andrew Medichini

Britanski teniser Kameron Nori verbalno je napao Novaka Đokovića, kog je udario lopticom tokom njihovog meča u Rimu, tvrdnjom da je Srbin trebalo njemu da se izvini zbog kasnog dolaska na duel osmine finala mastersa u glavnom gradu Italije.

"Ja sam se odmah izvinio Novaku, nisam ga video da je to isto uradio. Pogledao sam gore, udario lopticu, nisam video da se okrenuo i da se već predao u tom poenu. Ja sam samo želeo da dođem do pobede. To je bio jedan od onih mečeva u kojima je Đoković jedan od najboljih na svetu i želeo sam da odigram najbolje što mogu pred Rolan Garos", počeo je izlaganje Nori. 

Britanac je naveo da mu se nisu svideli komentari Srbina posle meča. 

"Ne mislim da sam slavio poene njemu u lice. Svi koji me dobro poznaju znaju da sam ponekad glasan na mečevima, a nekad nisam. Imao sam problema sa kukom i zato sam tražio medicinski tajm-aut, sve je to bilo po pravilima", kazao je Nori.

Taj meč je kasnio 13 minuta, a Nori je to posebno apostrofirao.

"Želeo je dodatno vreme sa fizioterapeutom, a meč je bio zakazan u 11 sati. Izašao je recimo u 11.12 ili 11.13, mislim da nije video nikakav problem u tome. Nije mi rekao ni reč i  nijednog trenutka se nije izvinio. Posle 15 minuta je igrač diskvalifikovan, a ja sam nastavio samo da se zagrevam. Nikada to nisam video u karijeri, ali verujem da je to sve u skladu sa pravilima, bar su mi tako rekli", zaključio je Nori.