ATP

Alkaraz izgubio u Torontu i poručio pred Sinsinati: Loš sam, moram više da treniram

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

12.08.2023 11:31
Alkaraz izgubio u Torontu i poručio pred Sinsinati: Loš sam, moram više da treniram Tanjug/AP PHoto/Frank Gunn/The Canadian Press

Nije uspeo najbolji teniser sveta, Karlos Alkaraz, da se plasira u polufinale turnira u Torontu, budući da ga je na stepenku ranije porazio Amerikanac Tomi Pol - 3:6, 6:4, 3:6.

Iznenadio je rezultat ovog susreta sve ljubitelje tenisa, očekivalo se da će Španac lagano da se prošeta do borbe za trofej, ali je on nakon poraza poručio da je svestan kako njegova igra nije na očekivanom nivou.

 

 

"Igrao sam loše i to ne mogu da sakrijem. Sve što mogu da uradim u ovom trenuku je da ponovo izađem na teren i treniram još jače. Preda mnom je nekoliko nedelja do početka US Opena i koncentrian sam na to, kao i na turnrir u Sinsinatiju koji počinje sledeće nedleje", rekao je Alkaraz i dodao:

"Očigledno je da sam iz ovog učešća u Torontu naučio mnogo toga. Znam da sam u određenm trenucima bio dobar, ali isto tako znam i da je bilo više onih gde nisam bio na nivou kakav je trebalo. Uvek govorim kako mogu da budem bolji od onoga što sam uradio do tada i sada je na meni da to dokažem".

Žreb za turnir u Sinsinatiju koji je održan juče potencijalno je ukrstio Alkaraza sa Polom u trećem kolu ovog turnira.

"Tomi je vrhunski igrač, kompletan i naši mečevi su uvek teški. tako je bilo prošle godine u Majamiju, a tako je bilo i sada u Kanadi. Veoma je brz i nema sumnje da je u ovom trenutku među igračima koji se nalaze u najboljoj formi na ATP turu", rekao je Španac.