ATP

Alkaraz otkrio zanimljiv susret u Torontu: Ulazim u lift, a tamo Marija Šarapova

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

10.08.2023 09:14
Alkaraz otkrio zanimljiv susret u Torontu: Ulazim u lift, a tamo Marija Šarapova Tanjug/AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Prvi teniser sveta, Karlos Alkaraza savladao je Bena Šermana i plasirao se u osminu finala Mastsrsa u Torontu, gde će se sastati sa Hubertom Hurkačom koji je bio bolji od Miomira Kecmanovića.

Španac je posle tog trijumfa istakao da mu je važno da ostvaruje pobede, jer je posle Vimbldona na kojem je u finalu pobedio Novaka Đokovića, neko vreme odmorio od tenisa.

"Nisam igrao neko vreme, ali se sada osećam lepo. Uspeo sa da savladam odličnog tenisera i to je za moje samopouzdanje veoma važno. Na redu je meč protiv Hurkača i spreman sam za taj izazov", reko je posle meča Alkaraz.

Posle duela sa Šeltonom mladi Španac je novinarima ispričao i kako se susreo sa nekadašnjom teniserkom Marijom Šarapovom.

"Sve se dogodilo iznenada. Krenuo sam u lift, a tamo se nalazila ona. Pogledam je i počnem da razmišljam da li je to Marija Šarapova ili nije. Sve je to trajalo nekoliko trenutaka. Onda smo se pozdravili i veoma mi je drago zbog toga. Ona je jedna od najbljih igračica u istoriji, gledaoa sam kao mali njene mečeve i zaista mi je drago što sam imao priliku da se sretnem sa njom", rekao je Španac.

.