ATP

Nori pitao Mareja da igraju dubl u Kvinsu i on pristao: Možda to bude kombinacija i za Dejvis kup

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

20.06.2023 13:12
Nori pitao Mareja da igraju dubl u Kvinsu i on pristao: Možda to bude kombinacija i za Dejvis kup Tanjug/AP Photo/Thibault Camus

Bristanski teniseri Kameron Nori, koji je trenutno na 13. pozicji ATP liste najboljih svetskih igrača i iskusni Endi Marej, trenutno na 38. poziciji, nastupaće zajedno u konkurenciji dublova na turniru u Kvinsu.

Ova informacija posebno je zanimljiva jer ostavlja mogućnost da njih dvojica u budućnosti zaigraju i kao par za Dejvis kup reperezentaciju.

 

 

"Velika čast za mene je da igram s atakvim šampionom kakav je Marej. To će mi mnogo značiti u nastavku karijere, a sigurno se neću libiti ni da ga pitam za određeni savet. Oduvek sam želeo da igramo zajedno na jednom turniru u Velikoj Britanija i ta želja mi se ostvarila. To je velika stvar i ko zna, možda to bude opcija da jednog dana igramo zajedno u Dejvis kup reprezentaciji", rekao je Nori.

Trenutno najboljeplasirani teniser Velike Britanije na ATP listi, koji je nedavno imao sukob sa Novakom Đokovićem, je otkrio i kako je došlo do toga da on i Endi Marej nastupaju zajedno.

"Cela ova situacija je veoma jednostavna. Poslao sam Endiju poruku i pitao ga da li hoće da zajedno nastupamo u dubl konkurenciji na turniru u Kvinsu i on je pristao. To je sve", nasmejao se Nori.