ATP

Držim u ruci osvojen pehar sa Grend slema, radujem se sa svojim timom i onda se probudim: Rune priznao o čemu sanja

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

04.06.2023 12:43
Držim u ruci osvojen pehar sa Grend slema, radujem se sa svojim timom i onda se probudim: Rune priznao o čemu sanja Tanjug/AP Photo/Jean-Francois Badias

Danski tensier Holger Rune (20) priznaje da često sanja kako osvaja neki veliki turnir i da se nada da će se ti njegovi snovi uskoro pretvori u javu.

Trenutno 6. igrač na ATP listi uspeo je da se plasira u 4. kolo Rolan Garosa gde će se u ponedeljak sastati protiv Fransiska Serundola

"Volim da spavam. Mislim da je to najbolji način da se oporavite posle velikih napore koje donose teniski mečevi. Spavam između osam i 13 sati dnevno, a kada bih mogao spavao bih još duže", rekao je Danac i zatim dodao:

"Tenis je veoma često glavna tema u tim snovima. Sanjam tako sebe kako držim pehar sa nekog velikog takmičenja, slikam se i proslavljam sa svojim timom uspeh, a onda se probudim i shvatim da je to bio smao san. Ali, nema veze, imam ciljeve, želim da ih ostvarim i naporno radim da bij uspeo u onome što želim. Mislim da bih mogao da osvojim Rolan Garos".

Danac je inače tokom karijere dva puta osvajao tunrir u Minhenu, jendom je pobedio u Stokhilmu i na ATP Matresu u Parizu, ali do sada nema nijedan Gren slem trofej.