ATP

Krajinović najavio kraj igračke karijere? Dugo se gubim u svemu ovome, ne osećam se jako na terenu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

29.05.2023 21:41
Krajinović najavio kraj igračke karijere? Dugo se gubim u svemu ovome, ne osećam se jako na terenu Tanjug/AP Photo/Aurelien Morissard

Filip Krajinović je nakon današnje eliminacije u prvom kolu Rolan Garosa od Frensisa Tiafoa najavio skori kraj igračke karijere.

Naime, srpski teniser je na početku meča dobio udarac lopticom u vrat, ali ne misli da je to razlog za poraz od Amerikanca, više je pričao o povlačenju:

"Mislim, dobio sam jak udarac u grlo odmah na početku. Malo mi je smetalo u vezi sa disanjem. Međutim, nije to uzrok što sam izgubio. To je jedna jako loša serija u mojoj karijeri koja nema kraja i jednostavno teško mi sve ovo pada. Svašta nešto mi prolazi kroz glavu i misli. Uskoro ću objaviti neke vesti u vezi moje karijere, biće možda neočekivano, ali uskoro će svi saznati šta će biti", rekao je Krajinović na konferenciji za medije u Parizu.

Krajinović nema nijednu ATP titulu, a najveći uspeh u dosadašnjoj karijeri mu je finale Mastersa iz serije 1000 u Parizu 2017. godine. Igrao je i finale Kvinsa prošle godine, Hamburga 2021, a 2019. je igrao za titulu u Stokholmu i Budimpešti;

"Za neki nastavak treba još veći rad, motivacija, tim ljudi, svašta nešto. Dugo se gubim u svemu ovome, ne osećam se na terenu jako. Opet ponavljam, sve mi teže padaju pobede, igra moja, koja je bila agresivna, nestala je. Nisam to ja više na terenu i počinje sve da me jako muči. Svašta mi pada na pamet. Razmišljao sam o pauzi, međutim, godine ne dozvoljavaju. Imam 31 godinu. Svaka duža pauza bi bila sve teža za vraćanje s obzirom da gubim rang. Morao bih da igram slabije turnire, a sebe ne vidim u tome. Mislim da ste iz ovog konteksta sve razumeli šta ću da objavim uskoro", rekao je Krajinović.