Novak Djoković

Izuzetno sam ponosan što sam pobedio Đokovića: Rune presrećan zbog eliminacije svog idola sa Mastersa u Rimu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

17.05.2023 17:13
Izuzetno sam ponosan što sam pobedio Đokovića: Rune presrećan zbog eliminacije svog idola sa Mastersa u Rimu Tanjug/AP Photo

Holger Rune od danas vodi s 2:1 u međusobnom skoru sa Novakom Đokovićem, jer ga je u tri seta zaustavio u odbrani titule na Mastersu u Rimu - 6:2, 4:6, 6:2. Dvadesetogodišnji Danac nikada nije krio koliko obožava lik i delo jednog od najboljih tenisera sveta svih vremena, ali to ga nije sprečilo da još jednom bez pardona odigra protiv svog idola i uradi ono što je i na prošlogodišnjem Mastersu u Parizu.

Tada mu se sa 2:1 revanširao za izgubljen duel na US Openu 2021. godine, a sada je u "kišovitom" duelu pokazao zašto je sedmi reket sveta i ukazao eliominisanom favoritu na čemu treba da radi do skorijeg početka Rolan Garosa.

"Svaka čast Novaku na svemu, veliki sam njegov obožavalac. Ogromna mi je inspiracija, znao sam da sam da moram da budem najbolja verzija sebe da bih ga savladao, kao prošle godine u Parizu. Ovo je velika pobeda za mene, ali moram ostati skroman, nadam se da me i ljudi gledaju na taj način", s razlogom je Rune blistao od sreće u prvoj izjavi posle meča.