ATP

Miomir Kecmanović: Mečevi se igraju u teškim uslovima, ali najvažnije da sam prošao

komentari (0)

Izvor: Tanjug

21.04.2023 08:34
Miomir Kecmanović: Mečevi se igraju u teškim uslovima, ali najvažnije da sam prošao MN Press

Srpski teniser Miomir Kecmanović izjavio je danas posle mečeva da mu je najbitnije da je prošao u narednu rundu takmičenja u singl konkurenciji.

Srpski teniser Miomir Kecmanović plasirao se u četvrtfinale Srpska opena, pošto je u osmini finala ATP turnira u Banjaluci pobedio Jordanca Abdulaha Šelbaja 6:4, 7:6 (7:4).

Potom je igrao sa Nikolom Ćaćićem, u dubl konkurenciji, u četvrtfinalu Srpska opena u meču u kom su poraženi od Belgijanaca Sandera Žila i Jorana Fligena sa 7:6 (11:9), 6:4.

"Pristao sam da igram dublu, jer sam prijatelj sa Nikolom. Iskreno i jer volim da igram pred domaćom publikom, drago mi je da sam u Banjaluci. Što se tiče Lehečika, on igra dobar tenis. Nisam ga gledao danas. U svakom slučaju videćemo sutra kako će izgledati", istakao je Kecmanović.

Osvnuo se potom na povredu kao i na uslove za igru u Banjaluci.

"Osećao sam malo tokom meča da me boli noga, ali me je popustilo. Videćemo. Verujem da nije ništa ozbiljno. Iskreno bilo je teško igrati danas. Mečevi se igraju u teškim uslovima, ali najvažnije da sa sam uspeo da prođem", zaključio je Kecmanović.