ATP

Izuzetno mi je drago što sam deo ove grupe: Kecmanović posle pobede nad Drejperom

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

23.11.2023 20:56
Srpski teniser Miomir Kecmanović MN Press
Srpski teniser Miomir Kecmanović

Teniska reprezentacija Srbija došla je nadomak polufinala Dejvis kupa, posle pobede Miomira Kecmanovića nad Džekom Drejperom u dva seta. Srbija je tako povela u četvrtfinalu 1:0 protiv Velike Britanije, a šansu da odvede "orlove" među četiri najbolje selekcije na svetu, imaće Novak Đoković u duelu sa Kameronom Norijem, koji počinje večeras u nešto kasnijem terminu.

Miomir Kecmanović pobedio je Drejpera rezultatom 7:6 (2), 7:6 (6), a nakon susreta istakao je da mu je izuzetno drago što je deo ove grupe srpskih tenisera, koji jure drugu "salataru" u istoriji.

"Sjajan osećaj. Osećao sam pritisak i vrelinu, ali sam ostao miran i fokusiran i dobio sam meč. Izuetno sam srećan sam što sam deo ove grupe. Sa Novakom koji nas predvodi, ali tu su i ostali - Duci, Laslo, Hamad, ali i Nikola Ćaćić koji nije deo tima sada. Grupa koja igra izuzetno, imaju svi sjajne karijere, dobro je biti deo te grupe. Atmosfera? Zaista posebna, jedinstvena. Srećan sam da je došlo toliko ljudi da nas prati", zaključio je srpski teniser.