Vesti iz rukometa

Rukometaši Vojvodine došli do 11. vezane titule

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

26.05.2024 20:59
Rukometaši Vojvodine i Metaloplastike MN Press
Rukometaši Vojvodine i Metaloplastike

Rukometaši Vojvodine došli su do 11. uzastopne titule prvaka Srbije. Novosađani predvođeni selektorom Borisom Rojevićem pobedili su i u drugoj utakmici plej-of serije Metaloplastiku u Šapcu sa 29:27 (14:14). 

Dobro su otvorili utakmicu rukometaši Metaloplastike, nisu dozvolili Novosađanima da se odvoje u prvih pola sata igre, pa se igralo gol za gol. Na kraju prvog dela igre 14:14. 

 

 

U nastavku meča, uspeli su domaći da naprave seriju od pet golova, pa je tako u jednom trenutku bilo i 19:14 za Metaloplastiku. Razigrao se u tim trenucima Dodić, a uspeo je da veže čak pet golova. Ipak, Vrokapić i Đorđić potrudili su se da domaći ne odmaknu previše. Polako su se "budili" Novosađani i već u 48. minutu stigli do 22:22.

Đorđić, Vorkapić i Ratković na 24:24 uspeli su da Vojvodini donesu prednost, što je na kraju domaći tim nije uspeo da stigne. 

 

 

Najefikasniji u timu Vojvodine bio je Petar Đorđić sa deset golova, dok je Vukašin Vorkapić meč završio sa seda, U timu Metaloplastike po osam golova imali su Matej Dodić i Vojislav Brajović. 

MN Press

Rukometaši Vojvodine, bili su ubedljivi protiv Metaloplastike