Vesti iz rukometa

Borzaš slomio Norvežane, pa poručio: Za ovakve utakmice se živi

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

09.03.2023 21:10
Borzaš slomio Norvežane, pa poručio: Za ovakve utakmice se živi MN Press

Srpska rukometna reprezentacija je u Novom Sadu savladala Norvešku sa 25:24 (12:14) u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, a čovek odluke bio je Uroš Borzaš.

Srpski rukometaš je tri sekunde pre kraja, pri nerešenom rezultatu, preuzeo odgovornost i fantastičnim pogotkom doneo pobedu "Orlovima":

"Naravno da sam sanjao ovako nešto. I to ne jednom, nego milion puta. Neverovatna atmosfera. Hvala svim ljudima koji su došli da nas bodre. Za ovakve utakmice se živi, što se mene tiče mogu sutra da batalim rukomet", ushićen je bio Borzaš nakon meča, a potom prokomentarisao samu utakmicu:

"Borba je bila neverovatna, igrali smo i mi i oni čvrstu odbranu. Jako teška utakmica za igranje, ali proradio je srpski inat. Išli smo na pobedu, tako smo se i pripremali i nadam se da smo uspeli da prikrijemo nedostatak Petra Đorđića, Ilije Abutovića, Vladimira Cupare i Marka Milosavljevića".

Srpski rukometaši već u petak putuju u Norvešku na revanš meč sa skandinavskom selekcijom:

"Biće snage sigurno. Sutra idemo za Norvešku. Imaćemo trening popodne i imaćemo vremena da se odmorimo i spremimo za sledeću utakmicu".

Podsetimo, meč je na programu u nedelju od 16.45 na TV Arena sport 2.