Vesti iz rukometa

Besplatan ulaz na meč Srbija – Norveška: Iz Rukometnog saveza Srbije objasnili kako doći do karata

komentari (1)

Autor: TV Arena sport

03.03.2023 15:09
Besplatan ulaz na meč Srbija – Norveška: Iz Rukometnog saveza Srbije objasnili kako doći do karata MN Press

Rukometna reprezentacija Srbije prvu od dva susreta sa reprezentacijom Norveške u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo koje se održava u januaru 2024. godine igra u četvrtak, 9. marta u Novom Sadu sa početkom u 18 časova (TV Arena 3 Premium), a ulazak u dvoranu "Spens" biče besplatan.

Iz Rukometnog saveza Srbije obaveštavaju da se trebovanje ulaznica vrši putem mejl adrese [email protected] ili putem broja telefona 0616469505.

Preuzimanje trebovanih karata se vrši u kancelariji Gradskog rukometnog saveza Novi Sad, Hajduk Veljkova 11 (ulaz Sajmište) od ponedeljka, 6. marta, svakog dana od 9 do 16 časova.

Na dan utakmice, ulaznice se preuzimaju isključivo na blagajni hale ”Spens” od 10 do 18 časova, odnosno do početka utakmice.

Rukometni savez Srbije savetuje navijače Srbije da na vreme obezbede karte i priliku da bodre izabranike Tonija Đerone u najvažnijoj utakmici kvalifikacija.

Fizička lica mogu trebovati preuzeti maksimalno četiri ulaznice uz lične informacija i broj lične karte ili pasoša.

I jedna i druga reprezentacija u dosadašnja dva odigrana kola imaju maksimalan učinak u grupi 2, a utakmicom u Novom Sadu se zatvara prvi krug takmičenja.

Pravo učešća na Evropskom prvenstvu izboriće dve prvoplasirane ekipe iz svake grupe, kao i četiri najboljeplasirana tima sa treće pozicije.