Vesti iz ostalih sportova

Kragujevčani spremni za Partizan: Kvalitet je našoj strani, optimistično ulazimo u ovu utakmicu

komentari (0)

Izvor: Tanjug

15.02.2023 13:00
Kragujevčani spremni za Partizan: Kvalitet je našoj strani, optimistično ulazimo u ovu utakmicu MN Press

Golman vaterpolista Radničkog Lazar Dobožanov (28) izjavio je danas da očekuje težak meč protiv Partizana u meču trećeg kola Superlige Srbije za plasman od prvog do šestog mesta.

Utakmica će biti odigrana sutra od 20 sati na Banjici. Radnički je drugi na tabeli sa 16 bodova, dok je Partizan četvrti sa devet.

"Mislim da će biti teška utakmica, dosta tvrđa nego prve dve, pogotovo što se igra na njihovom bazenu. Partizan je mlada ekipa, željna dokazivanja i momci u svakoj utakmici daju sve od sebe. Sigurno je da neće stati sa igrom ni u jednom momentu, bez obzira na rezultat, tako da nećemo imati nimalo prostora za opuštanje", rekao je Dobožanov, prenosi zvanični sajt Radničkog.
 

MN Press

 

Kragujevčani u ovaj duel ulaze nakon poraza od Olimpijakosa i Novog Beograda.

"Treba da gledamo sebe i da pružimo što bolju partiju, da se malo ekipno podignemo i da pobedimo. Kvalitet je na našoj strani i optimistično ulazimo u ovu utakmicu, ali to treba da pokažemo i u bazenu. Svaka utakmica nam je važna, kako zbog što boljeg plasmana, tako i uigravanja za predstojeće izazove, kojih je zaista mnogo do kraja sezone", zaključio je Dobožanov.