Evroliga

Džanan Musa uputio lično saučešće porodicama žrtava masakra u Beogradu: Čuvajmo svoju decu i učimo ih pravim vrednostima

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

04.05.2023 15:20
Džanan Musa uputio lično saučešće porodicama žrtava masakra u Beogradu: Čuvajmo svoju decu i učimo ih pravim vrednostima MN Press

Košarkaši Reala nalaze se u Beogradu, gde večeras igraju četvrtu utakmicu plej-of serije Evrolige protiv Partizan Mozzart Beta (20.30, "Štark arena"), pa su izbliza pratili tragediju koja se desila na Vračaru.

Ostali su zatečeni i pogođeni ubistvom osmoro dece i domara Osnovne škole "Vladislav Ribnikar", a neki od njih osetili su potrebu da se i privatno obrate porodicama mališana koje je usmrtio njihov vršnjak. Poput Džanana Muse.

"Duboko žaljenje zbog svega što se desilo u Beogradu. Od moje porodice i mene iskreno saučešće za sve žrtve ovog stravičnog čina. Čuvajmo svoju decu i učimo ih lepim i pravim vrednostima", napisao je danas na svom Instagram profilu član "kraljevskog" kluba iz Bosne i Hercegovine. 

Partizan vodi sa 2:1 u pobedama i večeras ima novu priliku za treći trijumf i plasman na Fajnal for u Kaunasu, a pomenuti zločin učinio je da se meč pripremi i organizuje u drugačijoj atmosferi. Pre utakmice navijači će položiti cveće i upaliti sveće za ubijene i ozdravljenje šestoro ranjenih mališana i jedne nastavnice, a tokom nje će bodriti tim bez uobičajene pesme i galame. Obe ekipe će minutom ćutanja odati počast žrtvama četrnaestogodišnjaka. 

 

Screenshot