Vesti iz ostalih sportova

Adriana Vilagoš posle rekorda: Kada je bilo najbitnije uspela sam

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

11.06.2024 23:35
Oglasila se Adriana Vilagoš posle osvajanja evropskog srebra u bacanju koplja. MN Press
Oglasila se Adriana Vilagoš posle osvajanja evropskog srebra u bacanju koplja.

Posle Angeline Topić, malo ko je očekivao da će se Srbija okititi još jednim odličjem na Evropskom prvenstvu u Rimu. Ipak, kad se malo ko nada, tada dolaze uspesi. Naša atletičarka, Adriana Vilagoš, osvojila je srebrnu medalju u bacanju koplja pri čemu je uspela da postavi novi nacionalni rekord.

Nakon izvanrednog uspeha, naša bacačica koplja je bila vidno zatečena i oduševljena uspehom. Teško joj je bilo da dođe do reči.

"Zadovoljna sam. Potpisala bih ovaj rezultat na kraju. baš je bila jaka konnkurencija. Jako sam srećna, kada je bilo najbitnije uspela sam. Dugo čekam da se potrefi ovaj rezultat. Raduje mi da se desilo ovde, gde je bilo najbitnije. Srećna sam i zadovoljna. Malo se domaram...", istakla je Adriana. 

MN Press

Adriana Vilagoš sa Angelinom Topić

Takođe, prokomentarisala je naša sportistkinja i obezbeđivanje Olimpijske norme. 

"To je bio cilj i san. Jako sam srećna zbog toga i što sam uspela da se kvalifikujem. Madam se da ću moći dobro da se pripremim", dovršila je naša atletičarka za Telegraf.

Čestitke su i stigle od državnog vrha, tako da je predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, preko društvene mreže čestitao Adriani. 

"Veliko hvala Adriani Vilagoš za srebrnu medalju koju je donela! Još jedno srebro za Srbiju na Evropskom prvenstvu i velika radost za sve nas! Bravo za našu sjajnu Adrianu",napisao je Vučić na mreži Iks.