Vesti iz ostalih sportova

Vaterpolisti Novog Beograda stigli 2:8, pa izgubili na peterce od Pro Reka

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

02.04.2024 21:42
Živko Gocić i vaterpolisti Novog Beograda MN Press
Živko Gocić i vaterpolisti Novog Beograda

Vaterpolisti Novog Beograda poraženi su od Pro Reka 14:15 (10:10 - 1:1, 1:6, 3:2, 5:1) posle izvođenja peteraca u trećem kolu druge faze vaterpolo LEN Lige šampiona.

Neverovatan je biuo meč trećeg kola četvrtfinalne faze, gosti iz Italije dobili su drugu četvrtinu 6:1, u poslednju ušli sas prednošću 9:5, ali je izabranici Živka Gocića bez Pjetlovića, Vlahopulosa i Lukića, uspeli da dođu do izjendačenja, da bi Radulović dve sekunde šutirao za preokret, ali nije uspeo da pogodi.

Meč je odlučen petercima,  poslednjoj seriji Vučinićev udarac je odbranio Del Lungo a Di Fulvio je na drugoj strani pogodio za pobedu i dva boda. I jedan bod u ovoj situaciji je ogroman dobitak za Novi Beograd.

Skumpakis je postigao tri gola, Jakšić i Filipović dva, Vučinić, Granados i Martinović po jedan za Novi Beograd, a Kanela tri, Kondemi dva, Di Fulvio, Ečenike, Fondeli, Janger, Kakaris po jedan za Pro Reko. Skumpakis, Ćuk, Granados, Filipović su pogodili peterac za Novi Beograd, a kod pobednika su bili precizni Fondeli, Zalanki, Janger, Kanela, Di Fulvio.

Vaterpolo Liga šampiona

Grupa 1, treće kolo

Jadran Split - Marsej 12:14
Novi Beograd - Pro Reko 14:15 p 

Пласман обезедио Sofascore