Vesti iz ostalih sportova

Niški osnovci posetili TV Arena sport: Uručene im lopte, a biće i naši gosti na 169. večitom derbiju

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

03.03.2023 15:47
Niški osnovci posetili TV Arena sport: Uručene im lopte, a biće i naši gosti na 169. večitom derbiju TV Arena sport

Niški osnovci i vrhunski mladi sportisti, Luka Obradović, Petar Milošević i Nikola Stojanović koji su pokrenuli akciju sređivanja naselja Trošarina u kojem žive, posetili su prostorije TV Arena sport, a biće i gosti naše kuće na predstojećem 169. večitom derbiju na stadionu "Rajko Mitić (19, TV Arena 1 Premium).

Maturanti Osnovne škole "Branko Miljković" u pratnji direktorke Tijane Ranđelović i nastavnice fizičkog vaspitanja, Snežane Pešić dobili su priliku da vide na koji način funkcioniše najgledanija sportska televizija u ovom delu Evrope i upoznaju se sa kompletnim procesom kreiranja sadržaja.

Mladi fudbaler, atletičar i plivač, koji su i deo košarkaške ekipe svoje škole koja je osvojila prvo mesto na gradskom i opštinskom takmičenju su obišli redakcijski desk, montažu, režiju i centralni strudio, a zatim im je u ime Arena Channels Group glavni i odgovorni urednik, Ivan Radulović uručio fudbalske, košarkaške, rukometne i odbojkaške lopte namenjene ovoj obrazovnoj ustanovi. 

"Drago nam je što se naše zajedničko druženje nakon Niša, gde ste bili naši gosti na završnom turniru Kupa 'Radivoja Koraća' nastavlja i u prostorijama TV Arena sport, odnosno što ste u mogućnosti da vidite na koji način funkcioniše jedan ovako veliki sistem. Možda to sa strane deluje lako, ali verujte da se iza svih realizovanih prenosa i emisija nalazi ogroman trud naših novinara, montažera i svih drugih bez kojih naš sadržaj ne bi bio ono što jeste - najbolji mogući. Želim da vam uručim ove lopte u znak sećanja na naše drugarstvo koje će se sigurno nastaviti, a ko zna, možda neko od vas u budućnosti bude naš kolega", poručio je glavni i dogovorni urednik Ivan Radulović. 

Nakon uvodnih minuta u kojima su bili pomalo stegnuti i stidljivi, naši gosti su se opustili, pa su se oprobali i u ulozi komentatora, a prema sopstvenom priznanju najveći utisak na njih je ostavila montaža. 

Kako je to izgledalo možete pogledati u sklopu studijskog programa posvećenog utakmici 24. kola Mozzart Bet Superlige između Crvene zvezde i Partitana koji počinje dva sata pre starta susreta, odnosno u 17.00 časova na TV Arena 1 Premium.