Vesti iz ostalih sportova

Partizan završio takmičenje u Evrokupu: Pobeda za kraj

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

24.09.2023 14:43
Partizan završio takmičenje u Evrokupu: Pobeda za kraj MN Press

Vaterpolisti Partizana nisu uspeli da se plasiraju u narednu fazu takmičenja u Evrokupu, pošto je osvojio treće mesto u grupi F kvalifikacija, koja je odigrana u Duizburgu.

Partizan je danas u poslednjem kolu grupe F pobedio Duizburg 14:11 (3:5, 5:1, 3:1, 3:4). Najefikasniji u ekipi Partizan bio je Vuk Drašković sa pet golova. U timu Duizburga se istakao Lukas Kupers sa četiri gola. Telimar je pobedio Savonu 12:10.

Prvo mesto na tabeli grupe F osvojila je ekipa Telimar iz Palerma sa 10 bodova, dok je Savona druga sa devet. Ova dva kluba izborila su plasman u narednu fazu takmičenja. Partizan je treći sa osam bodova, dok je Sete  četvrti sa tri. Duizburg je poslednji bez bodova.

Vaterpolisti Radničkog poraženi su danas u Rijeci od ekipe Oradee 9:7 (2:3, 1:2, 5:2, 1:0) u grupi D kvalifikacija za Evrokup. Najefikasniji u ekipi Radničkog bio je Luka Pljevančić sa tri gola. U redovima Oradee najbolji su bili Filip Gardašević i Vlad Gabrijel Dragomiresku sa po dva gola.

Prvo mesto osvojilo je Primorje sa devet bodova, dok je Solaris drugi sa šest. Ova dva kluba izborila su plasman u narednu fazu takmičenja. Oradea je treća sa tri, dok je Radnički poslednji bez bodova.