Vesti iz odbojke

Nemačka je arhivirana, "orlovi" spremni za Italijane: Odbojkaši Srbije nastavljaju učešće u Ligi nacija

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

23.06.2023 14:35
Nemačka je arhivirana, "orlovi" spremni za Italijane: Odbojkaši Srbije nastavljaju učešće u Ligi nacija Guliver

Najbolja odbojkaška reprezentacija Srbije trijumfovala je u četvrtak nad Nemačkom u 2. kolu II vikenda Lige nacija, a igrači selektora Igrora Kolakovića novi izazov imaju već večeras od 20.00 časova kad će odmeriti snage protiv selekcije Italije.

"Orlovi trenutno imaju skor od tri pobedi i isto toliko poraza, dok aktuelni svetski šampion ima trijumf više iz istog broja odigranih mečeva.

"Azuri" jesu favoriti u ovom duelu, ne beži od toga ni selektor Igor Kolaković, tim pre što će verovatno morati da odmori pojedine igrače, ali isto tako, iskusni stručnajk naglašava da se njegov tim neće unapred predati.

"Zadovoljni smo posle pobede nad Nemačkom i taj trijumf nam mnogo znači. Pred nama je sada novi izazov, igramo protiv odlične ekipe, koja igra sjajno, a mi mormao da odmorimo pojedine igrače, jer su se mnogi od njih mnogo potrošili", kaže selektor Kalaković i dodaje:

"Naravno, ne želimo da ovaj meč protiv Italije prođe tek tako, imamo i mi naše ambicije u tom duelu, ali isto tako veoma je važno da mislimo o zdravlju svih igrača. To nam je prioritet".