Vesti iz odbojke

Slobodan Boškan nije više trener odbojkaša Vojvodine

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

27.04.2023 21:26
Slobodan Boškan nije više trener odbojkaša Vojvodine MN Press

Očekivano, posle sezone bez osvojenog trofeja Slobodan Boškan podneo je neopozivu ostavku na mesto trenera odbojkaša Vojvodine. Posle sedam godina "lale" su predale sve trofeje u ruke Partizana i nekadašnji proslavljeni reprezentativac odlučio je mesto ustupi novom stručnjaku.

"Iz mog ugla sasvim je normalno to što sam dao ostavku. Ove sezone cilj je bio da se osvoje tri trofeja, a da se u Ligi šampiona prođe grupna faza. Nismo ništa od toga uradili. Da smo osvojili titulu, možda bi na neki način to ovu sezonu učinilo boljom. Međutim, pošto ni to nismo uspeli, meni je logičan potez bio da podnesem ostavku i da na taj način preuzmem odgovornost za to što nismo ostvarili ono što je bilo projektovano. Svima u klubu, Vojvodini generalno, želim mnogo sreće u budućnosti. Vojvodina je i pored trenutnog rezultatskog pada, jak kolektiv i veliki klub koji će naći način da iz ove priče izađe još jači, sa nekim novim iskustvom i da već sledeće sezone ponovo krene u borbu za trofeje i osvajanje istih", rekao je Boškan za klupski sajt.

Predsednik kluba Vladimir Vukojević se zahvalio Boškanu.

"Ovom prilikom zahvaljujemo se Slobodanu Boškanu na svemu što je učinio u proteklom periodu i svojim zalaganjem, profesionalnošću i znanjem doprineo radu kluba i osvajanju trofeja. Zadovoljstvo nam je i čast svima što smo bili na istom zadatku. Boškan je legenda kluba i on je i dalje deo naše porodice. Za njega će vrata Vojvodine uvek biti otvorena, a iskreno se nadamo da ćemo u budućnosti ponovo sarađivati. Nakon prvomajskih praznika biće održana sednica Upravnog odbora, na kojoj će se govoriti o narednim koracima i planovima za sledeću sezonu", istakao je predsednik OK Vojvodine.