Vesti iz odbojke

Odbojkaški plej-of na Areni: Partizan za titulu i treći trofej u sezoni, Vojvodina za nastavak serije

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

25.04.2023 09:26
Odbojkaški plej-of na Areni: Partizan za titulu i treći trofej u sezoni, Vojvodina za nastavak serije MN Press

Odbojkaši Vojvodine dočekuju Partizan od 18.00 časova (TV Arena sport 8) u trećoj utakmici plej-ofa, crno-beli vode 2:0 i na pragu su titule.

Gaze odbojkšai "parnog valjka" ove sezone sve pred sobom, posle osvojenog Superkupa i Kupa Srbije, nalaze se na pobedu do titule prvaka. Srušili su aktuelnog prvaka Vojvodinu u Novom Sadu, potvrdili su snagu i kod kuće i večeras će pokušati da reše finalnu plej-of seriju.

"Igram profesionalno odbojku 23, 24 godine, ali ni u jednoj ekipi nisam video grupu ovakvih ljudi. Ako se uz to spoje kvalitetan trener, dobar rad, Bog odbojke sve vrati. I vratio nam je, ali daleko od toga da je sve gotovo. Znamo šta nas očekuje, mislim da ćemo se vratiti ovde", istakao je isusni bloker "crno-belih" Novica Bjelica na OSSRB.

Odbojkaši Vojvodine se nalaze u baš teškoj situaciji, moraće da pronađu neku dodatnu snagu, da veruju u čudo i preokret kako bi sedmi put uzastopno postali šampioni. Bloker Novosađana Stevan Simić i dalje čvrsto veruje da će trofej prvaka države ponovo završiti u vitrinama Odbojkaškog kluba Vojvodina.

"Jeste nezgodna situacija, ali ove sezone smo pokazali da možemo da se izvučemo i izađemo kao pobednici iz teških momenata. Bilo je to u polufinalu Kupa, kao i polufinalu plej-ofa protiv Spartaka. Ja verujem u tim i siguran sam da ujedinjeni, uz dobru, timsku igru i podršku sa tribina možemo do pobede, a onda i do preokreta. Borba ne sme da prestane", rekao je Simić.