Vesti iz odbojke

Srpski odbojkaški trener Zoran Terzić održao predavanje na "Zvezdinom forumu"

komentari (0)

Izvor: Tanjug

16.05.2024 20:21
Zoran Terzić MN Press
Zoran Terzić

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Rusije Zoran Terzić održao je danas predavanje na "Zvezdinom forumu" u organizaciji Sportskog društva Crvena zvezda.

Šestom panelu "Zvezdinog foruma" prisustvovali su treneri klubova SD Crvena zvezda. 

"Zvezdin forum je usmeren na edukaciju trenera svih klubova sportskog društva, od pionirskih do seniorskih selekcija, u ženskoj i muškoj konkurenciji. Osnov i svrha projekta Zvezdin forum predstavlja izgradnju i utvrđivanje identiteta i imidža Zvezdinog trenera kroz međusobnu komunikaciju i upoznavanje, razmenu iskustava, ideja i vizija. Zvezdini treneri će na panelima sticati znanja u edukaciji i komunikaciji, koje se baziraju na neophodnosti razmene iskustva, trendova u oblasti treninga i priprema sportista, ulozi trenera u vaspitnom i obrazovnom procesu sazrevanja sportista - posebno u mlađim kategorijama, sportskoj psihologiji, sociološkoj dimenziji sporta i važnosti komunikacije u sportskom menadžmentu", navode iz SD Crvena zvezda.

Prisutne trenere i goste pozdravio je generalni sekretar SD Crvena zvezda Zoran Avramović.

Terzić, koji je i trener šampiona Rusije Dinama iz Kazanja, održao je predavanje pod nazivom "Uvek može bolje".

"Najvažniji element u radu svakog trenera je kontinuitet", poručio je Terzić Zvezdinim trenerima koji su prisustvovali predavanju.

"Terziću je na kraju predavanja uručen specijalni trofej za razvoj i unapređenje odbojke, afirmaciju ujedinjujuće snage SD Crvena zvezda, dosledno i dostojanstveno predstavljanje srpskog sporta i Republike Srbije. Trofej mu je u ime Sportskog društva uručio Zoran Avramović", saopšteno je iz SD Crvena zvezda.