Vesti iz odbojke

Tijana Bošković potpisala novi ugovor sa turskim Ezačibašijem

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

02.03.2023 14:18
Tijana Bošković potpisala novi ugovor sa turskim Ezačibašijem MN Press

Najbolja odbojkašica sveta Tijana Bošković produžila je saradnju sa Ezačibašijem, objavio je turski klub. Ne navodi se do kad je produžen ugovor, ali mediji prenose da je u pitanju najmanje do 2025. godine, uz platu od 1,4 miliona evra.

"Veoma sam srećna što se moje putovanje sa Ezačibašijem nastavlja. Nadam se da ćemo ispuniti sve želje i osvojiti najveće trofeje. Verujem u ovaj tim i sigurna sam da ćemo dati sve da napravimo uspeh", izjavila je Bošković.

Srpska odbojkašica uskoro će proslavii 26. rođendan, dres turskog kluba nosi od 2015. godine, a ujedno je i kapiten. Iako je sa Srbijom osvojila sve što se može, dvostruka je šampionka sveta, dva puta je bila MVP na SP, sa Ezačibašijem još uvek čeka na osvajanje Lige šampiona.

 

 

"Tijana je postala simbol kluba i odlučili smo da nastavimo zajedno i u narednom mandatu. Ona je jedna od najvrednijih i najposebnijih odbojkašica na svetu. Veoma smo srećni što će biti u klubu i dalje. Nadam se da će se naša saradnja nastaviti još dugi niz godina i da ćemo osvojiti mnogo trofeja", rekao je član Uprave Ezačibašija Erdal Karamerdžan.