Vesti iz odbojke

Sara Lozo posle Češke: Pobeda je pobeda

komentari (0)

Izvor: Tanjug

20.09.2023 21:55
Sara Lozo posle Češke: Pobeda je pobeda Guliver/Mariusz Palczynski MPAimages.com

Srpska odbojkašica Sara Lozo izjavila je danas da je zadovoljna pobedom protiv Češke u četvrtom kolu grupe A kvalifikacija za Olimpijske igre u Parizu 2024. godine.

Srbija je ranije danas u Ningbou savladala Češku 3:1, po setovima 25:20, 25:22, 30:32, 25:20 u meču četvrtog kola grupe A.

"Imali smo dosta grešaka u ovoj utakmici, pre svega prilikom servisa. Ne znam šta se desilo, ali pobeda je pobeda. Drago mi je da smo uspele da se izborimo i da dobijemo ovu utakmicu. Znamo da je selekcija Češke dosta nezgodna i da smo na EP imale probleme sa njima. Pobedilo smo, sutra je dan pauze. Želimo da se odmorimo i da se spremimo za naredne mečeve koje nas očekuju", rekla je Lozo.

Srbija se nalazi na prvom mestu na tabeli sa 12 bodova. Sutra je dan pauze na turniru u Kini.

"Drago mi je da smo meč završili meč pobedom. Videle su se neke oscilacije u našoj igri. Prva dva seta smo dobili rutinski. U trećem setu bilo je dosta oscilacija, ali je bitno da se pobedi i kada se igra lošije. Sutra se odmaramo i pripremamo se za poslednju trećinu turnira koja je najbitnija za nas", istakla je srpska odbojkašica Teodora Pušić.

Srbija će u petak od četiri časa po centralnoevropskom vremenu igrati protiv Dominikanske Republike.