Vesti iz NFL

NFC je, ipak, jača konferencija? Plus ostali utisci nakon uzbudljivog drugog kola NFL

komentari (0)

Izvor: Vanja Milićević

19.09.2023 13:26
NFC je, ipak, jača konferencija? Plus ostali utisci nakon uzbudljivog drugog kola NFL Guliver/AP Photo/Darron Cummings/Steven Senne/Matt Slocum/Gregory Bull

Još jedna nedelja, još jedan mukotrpan proces da se ustanovi koji su timovi dobri, koji loši, a koji među najboljima. U prvom terminu Kanzas Siti Čifsi su uspeli nekako da izvuku pobedu uz pomoć Krisa Džounsa, Bafalo Bilsi su pronašli svoj ritam ofanzivno, mladi kvoterbek Entoni Ričardson je morao da napusti utakmicu zbog potresa mozga (nakon što je istrčao za dva tačdauna). U drugom terminu, Džajantsi su nekako uspeli da se vrate i pobede nakon što su gubili 20-0 na poluvremenu, Kaubojsi ponovo pokazali silu i Majami Dolfinsi su uspeli da izdrže kasni nalet Petriotsa i zabeleže drugu pobedu.

Dosta neočekivanih rezultata i novih mladih zvezda na vidiku nakon drugog kola, zato je vreme za novo izdanje Vanjinog power ranking-a.

1. FILADELFIJA IGLS (2-0)

Ofanzivno mnogo bolje izdanje napada Filadelfije. Vratili su se osnovama i onome šta najbolje rade, a to je igra trčanjem. Ofanzivna linija je pravila rupe, a trkač Deandre Svift je to maksimalno iskoristio, istrčavši za 175 jardi i jedan tačdaun. I dalje protekcija kvoterbeka nije na nivou od prošle sezone (četiri seka su dozvolili), ali je odbrana (i specijalni tim) uspela da osvoji četiri lopte. Odlično su branili igru trčanjem, ali su imali dosta problema protiv igre dodavanjem. Falio im je Džejms Bredberi.

2. SAN FRANCISKO FORTINAJNERS (2-0)

Guliver/AP Photo/Gregory Bull

Fortinajnersi su nastavili svoj dominantan niz protiv Los Anđeles Remsa i zabeležili devetu uzastopnu pobedu protiv divizijskog rivala. Kristijan Mekefri je bio sjajan sa 135 jardi sa linije skrimidža i jednim tačdaunom. Brok Pardi je bio prosečan na ovoj utakmici, ali je odbrana odradila odličan posao i oduzela dva puta loptu Remsima. Mladi kornerbek Ajzeja Oliver je bio sjajan, imao nekoliko ključnih obaranja i presečeno dodavanje. Pored toga, imao je ključno zaustavljanje na četvrtom pokušaju u poslednjoj četvrtini, što je ugasilo svaku nadu za tim iz Los Anđelesa.

3. MAJAMI DOLFINS (2-0)

Majami Dolfinsi su uspeli da izdrže nalet Petriotsa i zabeleže drugu pobedu ove sezone. Nije bila savršena utakmica, ali je Majami pokazao na momente koliko opasni mogu biti kada se sve kockice sklope. U napadu je ovoga puta bio zvezda Rahim Mostert (121 jard i dva tačdauna), ali je i ofanzivna linija radila svoj posao i dala Tui dovoljno vremena za dodavanje. Bredli Čab je bio sjajan u odbrani, imao isforsiran fambl, jedan sek, dva obaranja za gubitak jardi i osam obaranja. Odbrana protiv trčanja se znatno popravila u poređenju sa prvim kolom (88 jardi su dozvolili na zemlji).

4. DALAS KAUBOJS (2-0)

Još jedna dominantna partija Dalas Kaubojsa, ali sada kompletna partija napada i odbrane. U napadu je sve funkcionisalo (26 prvih daunova), kontrolisali su vreme poseda (malo više od 42 minuta su imali loptu u svom posedu) i postigli 30 poena. Odličan balans je krasio napad takođe na ovoj utakmici (39 akcija dodavanjem, 44 akcije trčanjem). Odbrana je ponovo bila nemilosrdna, zabeležili su tri seka i oduzeli loptu čak četiri puta. Majk Parson je opet briljirao (dva seka, jedno obaranje za gubitak jardi i jedan isforsiran fambl). Ovo je peti put u Superboul eri da tim u prve dve utakmice postigne 70 ili više poena, a dozvoli 10 ili manje poena.

5. BALTIMOR REJVENS (2-0)

Guliver/AP Photo/Darron Cummings

 

 

Uprkos činjenici da dosta ključnih igrača Rejvensima nije igralo zbog povreda (Roni Stenli, Džej Kej Dobins, Markus Vilijams…) Lamar Džekson je uradio i više nego dovoljno da obezbedi važnu pobedu za njegov tim. Kada god je Lamar na terenu, nikada ne treba otpisati Baltimor i to je ponovo pokazao sa čistom i preciznom igrom (72,7% kompletiranih dodavanja, 237 jardi i dva tačdauna dodavanjem). Igra trčanjem je bila efektivna (37 nošenja, 178 jardi), ali dosta pohvale treba da ide i na račun odbrane. Uspeli su da limitiraju Džoa Buroa na samo 222 jarda i sveli su Džoa Miksona na samo 59 jardi trčanjem. Odličnu strategiju je pripremio za ovaj meč Džon Harbo.

6. KANZAS SITI ČIFS (1-1)

Kao što se poklonu ne gleda u zube, tako ne treba ni pobedi. Uz dosta muke (i ružne igre), Čifsi su uspeli da zabeleže važnu pobedu protiv Džeksonvil Džeguarsa. Ponovo je bilo traljave igre u napadu Kanzas Sitija, hvatači su imali dve izgubljene lopte i dosta propuštenih prilika. Trevis Kelsi se vratio i postigao tačdaun, ali će mu biti potrebno vreme da uđe u željenu formu. Odbrana je zato bila vrhunska i igrala sa dosta energije. Vratio se Kris Džouns i odmah se osetio njegov impakt. Zatvorili su Džeguarse u crvenoj zoni, ne dozvolivši im niti jedan tačdaun. Plus su osvojili jednu loptu i sekovali Trevora Lorenca četiri puta.

7. BAFALO BILS (1-1)

Bilsi su iskazali svoj puni potencijal na terenu protiv Las Vegas Rejdersa i ubedljivo došli do pobede. Napad je pucao sa svih strana i pokazao odličan balans. Džoš Alen je bio sjajan (83,7% kompletiranih dodavanja, 274 jardi i tri tačdaun dodavanja), igra trčanjem dosta efikasna (35 nošenja za 185 jardi) i devet različitih hvatača je imalo hvatanje. Odbrana nije uspela da zabeleži sek, ali je zato imala dva presečena dodavanja i svela napad Rejdersa na samo 10 poena.

8. SIJETL SIHOKS (1-1)

Ovaj tim Sijetla je izgledao kompletno drugačije nego onaj iz prvog kola, razlika je nebo i zemlja.

Nakon sramnog izdanja protiv Remsa, Sijetl je uspeo da se sabere i nekako izvuče pobedu protiv Detroit Lajonsa u produžetku. Đino Smit nije imao niti jednu izgubljenu loptu, Kenet Voker je imao dva istrčana tačdauna i napad je izgledao kao od prošle sezone. Problem jeste to što je i odbrana izgledala kao od prošle sezone. Iako su imali tri osvojene lopte, primili su 31 poen i dozvolili Džeredu Gofu i napadu Lajonsa da sa lakoćom osvajaju teren. No, pobeda je najvažnija i to su učinili Sihoksi.

9. DETROIT LAJONS (1-1)

Deluje da će odbrana ponovo biti slaba strana Lajonsa. Dozvolili su tri tačdauna u poslednjoj četvrtini i produžetku u porazu od Sijetl Sihoksa kod kuće. Pritisak nije postojao, nisu uspeli niti da iznude grešku protivničkog napada. Dok sa druge strane lopte, napad Detroita je tri puta izgubio loptu i tako dao priliku Sihoksima da se vrate u ovaj meč. Gledajući unapred, biće zanimljivo kako će implementirati novajliju Džamira Gibsa, pogotovo ako uzmemo u obzir da se trkač Dejvid Montgomeri povredio.

10.KLIVLEND BRAUNS (1-1)

Braunsi su ispustili pobedu protiv divizijski rivala Pitsburg Stilersa pre svega zbog sopstvenih grešaka (četiri izgubljene lopte), ali je ovde veća priča povreda levog kolena njihovog najboljeg ofanzivnog igrača Nika Čaba. Čab će skoro sigurno propustiti čitavu sezonu i to stavlja ogroman pritisak na Dešona Votsona i ostatak napada Klivlenda. Pored četiri izgubljene lopte, napad Braunsa nije bio efikasan na trećem daunu (5-16), pritom dozvolili su čak šest sekova odbrani Stilersa. Nisu bili ni disciplinovani igrači Klivlenda, imali su čak osam prekršaja na ovoj utakmici.

Kevin Stefanski će morati da pronađe novi ofanzivni sistem, jer je odbrana i više nego sposobna da se nosi sa najboljim timovima u AFC.

11. LOS ANĐELES ČARDŽERS (0-2)

Da li su Čardžersi loš tim ili prosto nemaju sreće? To je zapravo najveća misterija do sada u NFL, pogotovo nakon još jednog tesnog poraza, ovog puta u produžetku od strane Tenesi Tajtansa. Napad je ponovo igrao bez greške, pomerao lance, postizao poene, ali im je falio taj završni udarac. Čardžersi su 33. tim u istoriji NFL koji je u prve dve utakmice postigao 50 ili više poena i nije imao izgubljenu loptu, ali je prvi tim ikada uprkos tome da je izgubio te prve dve utakmice. Ne pomaže činjenica da odbrana dozvoljava 10,3 jardi po dodavanju protivničkim kvoterbekovima (najgore u ligi), ali je opet uspela pet puta da sekuje Rajana Tenehila. Veoma bizarna sezona za sada za Los Anđeles.

12. DŽEKSONVIL DŽEGUARS (1-1)

Napad je glavni krivac za poraz Džeguarsa u ovom kolu. Pozivanje akcija je bilo upitno, neefikasnost na trećem pokušaju je bilo problematično i naravno ofanzivna linija koja ponovo nije uspela da zaštiti Trevora Lorenca. O ovome sam pričao pre početka sezone i biće potrebno dosta vremena da se uigra ofanzivna linija. Lorenc je do sada bio sekovan već šest puta u dve utakmice, a igra trčanjem ne dolazi do izražaja zbog lošeg blokiranja. Svetla tačka jeste to što odbrana igra sjajno pod defanzivnim koordinatorom Majkom Kaldvelom.

13. SINSINATI BENGALS (0-2)

Niko nije očekivao od Bengalsa da će započeti svoju sezonu sa dva poraza, ali upravo se tu i nalazimo. Postoje razlozi za brigu sa obe strane lopte svakako, ali najveći problem trenutno je nesposobnost odbrane da zaustavi trčanje. Prošle nedelje je Klivlend imao 206 jardi, ove nedelje su Rejvensi imali sličan uspeh sa 178 jardi na zemlji. Napad se takođe muči na početku sezone, plus postoji mogućnost da će Džo Buro propustiti narednih par utakmica ali za sada to nije potvrđeno. Pozitivna stvar iz ovog poraza jeste to što je Ti Higins bio odličan (osam hvatanja, 89 jardi i dva tačdauna).

14. NJU ORLEANS SEINTS (2-0)

Tanjug/AP Photo/Jacob Kupferman

 

Seintsi su uspeli da zabeleže svoju drugu pobedu i tako odlično započeli ovu sezonu, ali pitanje jeste na koji način Nju Orleans može da pronađe konstantnost u napadu? Ofanzivna linija mora da radi bolji posao jer je Derik Kar do sada bio sekovan osam puta. Kar je bacio presečeno dodavanje, ali hvatači izgledaju generalno odlično u prve dve utakmice, a posebno Kris Olave. Defanzivna linija stvara odličan pritisak i sekovala je protivničkog kvoterbeka četiri puta u dve utakmice (ukupno sedam sekova imaju Sentsi). Sve pohvale i za trkača Tonija Džounsa koji je maksimalno iskoristio svoju priliku postigavši dva tačdauna. Nju Orleans ima priliku da iskoristi nešto lakši raspored na početku ove sezone i sebe pozicionira što bolje, svakako je bila važna pobeda protiv divizijskog rivala.

15. VAŠINGTON KOMANDERS (2-0)

Kritikovao sam prošle nedelje napad Komandersa i kako se malo toga promenilo u odnosu na prošlu godinu. Ali Erik Bienemi i Sem Hauvel su me demantovali i postigli 35 poena dobroj odbrani Denver Bronkosa. Opet su loše započeli meč (u jednom momentu je bilo 21-3 za Denver), ali Vašington se sabrao sredinom druge četvrtine i od tada izgledao nezaustavljivo. Najbolji pojedinci u napadu su bili Sem Hauvel (299 jardi dodavanjem i dva tačdauna) i Brajan Robinson (129 jardi sa linije skrimidža i 2 tačdauna). Odbrana je malo zakazala na ovoj utakmici, ali je ponovo bio dominantan Deron Pejn (jedan sek, dva obaranja za gubitak jardi, tri QB udarca).

16. NJUJORK DŽETS (1-1)

Ovo je bio očekivan ishod za Njujork Džetse protiv Dalas Kaubojsa bez Erona Rodžersa. Zek Vilson je igrao veoma loše (12/27, 170 jardi, jedan tačdaun i tri presečena dodavanja), Bris Hol je imao samo četiri nošenja, a napad proizveo svega 12 prvih daunova. Uprkos tome na rezultatu 13-7 pri kraju prvog poluvremena, Sos Gardner je imao na vrhovima prstiju presečeno dodavanje koje je mogao da vrati za tačdaun, ali mladi kornerbek je ipak ispustio loptu. Malo stvari je bilo pozitivno, moraće Džetsi bolji ofanzivni plan da smisle za naredno kolo da bi olakšali maksimalno Zeku Vilsonu.

17. NJU INGLAND PETRIOTS (0-2)

Kao i prošle nedelje, Petriotsi su se našli u zaostatku na poluvremenu protiv bolje ekipe. I kao prošle nedelje nisu uspeli da se izvuku iz tog deficita, iako su imali šansu na kraju utakmice. Napad izgleda sve bolje pod Bilom O’Brajanom, ali ofanzivna linija se muči da konstantno stvara rupe za svoje trkače (88 jardi iz 25 nošenja). Imali su više prvih daunova od Dolfinsa, ali su do crvene zone došli tek u poslednjoj četvrtini kada je bilo kasno. Izgubljene lopte su ih ponovo skupo koštale.

18. GRIN BEJ PEKERS (1-1)

Pekersi su vodili 24-12 početkom poslednje četvrtine i igrali sjajno u napadu bez Kristijana Votsona, Erona Džounsa i Dejvida Baktijarija na ovoj utakmici. Problemi za Grin Bej su bili Bižan Robinson koji je na kraju ipak slomio otpor odbrane Pekersa i Džordan Lav. Mladi QB je igrao odlično sve do poslednja tri drajva za Grin Bej, gde nije uspeo da osvoji novi prvi daun i tako davao šansu Atlanti koja je to iskoristila i došla do preokreta. Odbrana je imala svoje prilike da osvoji lopte, Džair Aleksander i Kvej Voker su imali presečena dodavanja na vrhovima prstiju ali ih ispustili na kraju. Pekersi su propustili priliku da otvore sezonu sa dve pobede i budu usamljeni na vrhu NFC severa.

19. PITSBURG STILERS (1-1)

Preko pootrebna pobeda Stilersa nakon debakla u prvom kolu. Pitsburgh Stilersi su zabeležili svoju 20. uzastopnu pobedu kod kuće protiv Klivlend Braunsa u regularnoj sezoni. Odbrana je bila najzaslužnija za pobedu, čak su četiri puta oduzeli loptu, šest puta sekovali Dešona Votsona i na sve to postigli dva defanzivna tačdauna. Pritom Ti Džej Vot je zabeležio jedan sek na utakmici i sada ima 81,5 sek u svojoj karijeri što je najviše u istoriji Stilersa. Jedina svetla tačka u napadu je bio mladi hvatač Džordž Pikensa, koji je imao četiri hvatanja za 127 jardi i jedan tačdaun.

20. MINESOTA VAJKINGS (0-2)

Šta reći za Vajkingse koji posle dve utakmice imaju dva poraza i sedam (!!!) izgubljenih lopti? Da, konekcija Kazins-Džeferson je fenomenalna, možda čak i bolja od prošle sezone (Džastin Džeferson ima 20 hvatanja za 309 jardi kroz dve utakmice), Hokinson izgleda kao Top 5 tajt end u ligi i Džordan Adison blista kao novajlija. Ali igra trčanjem ne postoji za sada. Minesota ima 79 jardi trčanjem kroz dve utakmice, što je istorijski loše. Odbrana se držala koliko je mogla, defanzivni koordinator Brajan Flores je osmislio odličan plan protiv Džejlena Hurtsa, ali ih je ipak trčanje Iglsa pregazilo (48 nošenja za 258 jardi).

21. TENESI TAJTANS (1-1)

Tajtansi su uspeli da prekinu niz od osam uzastopnih poraza (računajući prošlu sezonu) i savladaju Los Anđeles Čardžerse u produžetku. Napad je bio vrlo efikasan, postigavši tri tačdauna iz četiri pokušaja u crvenoj zoni (prošle nedelje nisu uspeli niti jednom). I najvažnija stvar nisu izgubili niti jednu loptu u napadu. Odbrana protiv dodavanja mora nekako da se popravi, ponovo su dozvolili protivničkom kvoterbeku da baci preko 300 jardi. Herold Lendri je možda imao i potez utakmice kada je sekova Herberta i primoravši Čardžerse da uzmu šut za tri poena u poslednjoj akciji u regularnom toku utakmice.

22. ATLANTA FALKONS (2-0)

Velikim preokretom je Atlanta stigla do druge pobede na početku ove sezone (prvi put od 2017. godine da su započeli sezonu sa dve pobede zaredom). Bižan Robinson je bio najbolji igrač na ovoj utakmici za Atlantu sa 172 jarda sa linije skrimidža i nekoliko odličnih poteza sa loptom. Najveće pitanje i zagonetka ostaje Dezmond Rider, koji je na momentima bio odličan i dobro čitao odbranu Pekersa, ali opet na momentima pokazao da je dosta neiskusan i vrlo lako mogao da završi sa tri presečena dodavanja umestog jednog.

23. TAMPA BEJ BAKANIRS (2-0)

Tanjug/AP Photo/Chris O'Meara

Mali broj ljudi je mogao da pomisli da će Tampa Bej Bakanirsi započeti sezonu sa dve pobede. Čitave međusezone se pričalo koliko će teško biti bez Toma Brejdija, ali Bejker Mejfild igra vrlo dobro i ostvario je odličnu konekciju sa Majkom Evansom. Mejfild ima tri tačdauna i 69,1% kompletiranih dodavanja u prve dve utakmice i ono šta je najvažnije nema izgubljenu loptu. Dok, sa druge strane lopte, odbrana stiže do sekova (8) i osvaja lopte (5). Efikasnost u crvenoj zoni mora da se popravi u napadu, ali za sada Bakanirsi su pronašli svoj identitet.

24. LOS ANĐELES REMS (1-1)

Remsi su ponovo iznenadili ove nedelje i odigrali poprilično dobro protiv San Franciska. Kuper Kap opet nije igrao, ali je napad izgledao sjajno pogotovo u prvom poluvremenu protiv odlične odbrane Fortinajnersa. Puka Nakua je postao omiljena meta Metjua Steforda, Nakua je postavio rekord sa najviše hvatanja (25) za igrača u njegove prve dve utakmice. Napad je stao u drugom poluvremenu i imao dve izgubljene lopte.

Odbrana nije mogla da izvrši dovoljan pritisak i dozvolila 159 jardi trčanjem.

25. NJUJORK DŽAJANTS (1-1)

Izgledalo je da će se ponoviti rezultat iz prvog kola za Džajantse kada su gubili posle prvog poluvremena 20-0 od Arizona Kardinalsa. Ali tim Brajana Dejbola je uspeo da se trgne u drugom poluvremenu, čudesno preokrene rezultat i pobedi 31-28. Denijel Džouns i napad su napokon izgledali nalik onome od prošle sezone, sakupivši 358 jardi u drugom poluvremenu i u svakom drajvu postigli poene (četiri tačdauna i jedan šut za tri poena). Ponavljaju se iste greške u igri ofanzivne linije, pritom Sejkvon Barkli se povredio i deluje da će propustiti nekoliko utakmica.

26. INDIJANAPOLIS KOLTS (1-1)

Nakon što je igrao malo više od jedne četvrtine i postigavši dva tačdauna trčanjem, Entoni Ričardson je morao da napusti igru zbog potresa mozga koji je zadobio nakon drugog tačdauna. Rezervni kvoterbek Gardner Minšu je morao na teren i odradio skroz korektan posao u pobedi Koltsa protiv Hjuston Teksansa. Minšu i trkač Zek Mos (88 jardi i jedan tačdaun) su predvodili napad u ostatku utakmice, dok je odbrana uspela čak šest puta da sekuje mladog Si Džeja Strauda.

27. LAS VEGAS REJDERS (1-1)

Malo pozitivnih stvari je bilo za Rejderse u duelu protiv kvalitetnijih Bafalo Bilsa. Ofanzivna linija je bila vrlo dobro u blokiranju na akcijama dodavanjem (nisu dozvolili niti jedan sek), ali je opet napad imao tri izgubljene lopte. Napad trčanjem nije postojao, Džoš Džejkobs (koji je prošle godine imao najviše istrčanih jardi u ligi) je imao devet nošenja za minus dva jarda. Davante Adams je bio odličan, kao i uvek, ali je veliko pitanje šta se dešava sa Hanterom Renfrom. Nekadašnji Pro Bowl hvatač kroz dve utakmice nema niti jedno hvatanje.

28. DENVER BRONKOS (0-2)

Izuzetno frustrirajuća utakmica za Šona Pejtona i Denver Bronkose. Nakon što su započeli sjajno utakmicu i poveli 21-3, igra Denvera je stala u napada i u odbrani. Dozvolili su 32 poena Komandersima, dok sa druge strane napad predvođen Raselom Vilsonom pre tačdauna u poslednjem napadu imao samo šest poena. Šta treba najviše da brine navijače Bronkosa jeste činjenica da Rasel Vilson igrao mnogo loše u drugom poluvremenu na početku sezone.

Vilson ima 56,4% kompletiranih dodavanja, jedan tačdaun, jedno presečeno dodavanje i paser rejting od 69.0 u drugom poluvremenu.

29. ARIZONA KARDINALS (0-2)

Kardinalsi izgledaju mnogo bolje nego što je mogao bilo ko da zamisli u prva dva kola. Odlično su otvorili utakmicu protiv Džajantsa i poveli 20-0 na poluvremenu. Napad je ipak usporio u drugom poluvremenu (samo 119 jardi u poređenju sa 241 jardom u prvom poluvremenu), ali svakako je bilo dosta pozitivnih stvari za Arizonu. Trkač Džejms Kuk je imao 106 jardi trčanjem, deluje da su pronašli franšiznog levog tekla u Parisu Džonsonu plus glavni trener Džonatan Genon radi izvrstan posao kao novajlija na toj poziciji. Imaju dve izuzetno teške utakmice u naredna dva kola i biće zanimljivo videti koliko će moći da se drže protiv Dalas Kaubojsa i San Francisko Fortinajnersa.

30. ČIKAGO BERS (0-2)

Još jedna razočaravajuća partija Džastina Fildsa i Čikago Bersa. Filds bio sjajan u prvom drajvu i čak je istrčao za tačdaun, zatim u narednih šest drajvova napad je uspeo da postigne samo tri poena (pet puta su pantovali). Bio je sekovan šest puta, često jer je predugo držao loptu u svojim rukama i napad na zemlji nije bio efektivan na ovoj utakmici protiv Tampa Bej Bakanirsa.

Čikago Bersi su prvi tim u NFL istoriji koji je izgubio 12 utakmica zaredom i u svakoj od njih primio 25 ili više poena.

31. HJUSTON TEKSANS (0-2)

Uprkos tome što nisu igrala četvorica startnih ofanzivnih linijaša, Si Džej Straud je izgledao veoma dobro u svojoj drugoj NFL utakmici. Iako je bio sekovan šest puta i igra trčanjem nije postojala (26 nošenja za 52 jarda), Straud je kompletirao 30 dodavanja za 384 jarde i imao je dva tačdauna dodavanjem. Odbrana je bila veoma loša, nije uspela da stvara konstantan pritisak, za razliku od prvog kola.

32. KAROLINA PANTERS (0-2)

Brajs Jang je bio pod konstantnim pritiskom u duelu protiv Nju Orleans Seintsa i nije uspeo da se snađe u tim situacijama. Jang je kompletirao samo četiri dodavanja za 20 jardi kada je bio pod pritiskom (plus je bio sekovan još četiri puta). Majls Senders i igra trčanje nije mogla puno da pomogne njihovom mladom kvoterbeku, mada ni ofanzivna linija nije bila mnogo bolja. Treba pohvaliti odbranu, koja je uspela da sekuje Derika Kara četiri puta i da preseče jedno dodavanje. Lajnbejker Frenki Luvu je bio sjajan na ovoj utakmici, zabeležio je dva seka i imao devet obaranja.