Najave i događaji

Najbolji basket 3x3 i dalje na TV Arena sport: Očekuje nas vrelo basketaško leto

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

19.05.2023 14:26
Najbolji basket 3x3 i dalje na TV Arena sport: Očekuje nas vrelo basketaško leto TV Arena sport

Direktor Arena Channels Group, Nebojša Žugić i direktor Streetball lige 3x3, Petar Hranisavljević potpisali su ugovor po kojem će se Elit basket 3x3 liga i ove godine prenositi na kanalima TV Arena sport.

To je zapravo nastavak uspešne saradnje započete prošle godine, a cilj obe strane je da se ove sezone ostvare još bolji i značajniji rezultati.

"Kao i do sada naša matična kuća Telekom Srbija nastavlja sa podrškom razvoju mladih sportova u povoju. Elit liga u basketu 3x3 prošle godine je imala dobre rezultate, a želja nam je da ih u ovoj godini nadmašimo i još više popularizujemo ovaj sport koji je u ekspanziji. Svi znamo koliko smo mi dobri basketaši i kako se basket igrao, pogotovo ovde u blokovima na Novom Beogradu, gde je to postala stvar kulture. TV Arena sport će i ove godine prenositi ovo takmičenje, ali i mnoga druga koja se spremaju tokom leta i biće ovo zaista vruće leto za basket 3x3", poručio je Žugić i nastavio:

 

"Arena Channels Group nastavlja da bude lider ne samo kada su u pitanju poslovni rezultati, već i oni u društveno odgovornom ponašanju, jer promovišemo sport, zdrav život i stimulisanje dece i omladine da se vrate na terene. Država je uradila mnogo toga, uloženo je u izgradnju terena i sportske infrastrukture, a sve to usled razvija srpske ekonomije. Pre svih naš predsednik Aleksandar Vučić je pokazao koliko znači i koliko je bitno da se ulaže u sport i zahvaljući tome mi danas imamo šta da prenosimo kada je srpski sport u pitanju".

Direkor Streesball lige 3x3, Petar Hranisavljević takođe je očekivao da će godina pred nama biti uspešnija od one prethodne i najavio da ni ove godine neće biti kotizacije za ekipe koje budu želele da učestvuju.

"Zahvaljujem se se kompaniji TV Arena sport i Telekom Srbija na podršci koju smo imali, a prošle godine smo organizovali više od 20 turnira i svi su prenošeni na kanalima TV Arena sport, a za finalni turnir na Trgu Republike u Beogradu smo od FIBA dobili nagradu za najbolji prenos. Ove godine smo se prošorili na Austriju, Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu i Crnu Goru, tako da će se i u ovim zemljama igrato elitni turniri. I ono što je najvažije, ni ove godine neće biti kotizacije, već će moći da učestvuju svi koji to budu želeli, a pobendicima su obezbeđene vredne nagrade", rekao je Hranisavljević.