Najave i događaji

Spektaklom u Glendejlu najavljen povratak NFL na TV Arena sport: Nova sezona počinje 7. septembra

komentari (4)

Autor: TV Arena sport

13.02.2023 11:21
Spektaklom u Glendejlu najavljen povratak NFL na TV Arena sport: Nova sezona počinje 7. septembra Tanjug/AP Photo/Matt Slocum

Spektakularnom završnicom 57. Superbola, u kojem je Kanzas Siti Čifs pobedio Filadelfiju Igls 38:35 i osvojio titulu najbolje ekipe NFL, okončana je još jedna sezona najkvalitetnijeg takmičenja u američkom fudbalu.

Nova sezona počinje 7. septembra 2023, kada će se konačno prenosi NFL, kao što je nedavno najavio generalni direktor Arena Channels Group, Nebojša Žugić, prilikom gostovanja u emisiji "Jutro" na TV Prva, vratiti na kanale TV Arena sport.

"Dosta toga spremamo, mada smo dosta toga od sporta već i uzeli, tako da je malo toga ostalo što nemamo. Ono što sigurno sledi, to je da će se od sledeće sezone kod nas prenositi NFL, profesionalni američki fudbal i to je najvažnija stvar koju smo uzeli. A ono što meni ostaje kao želja, to je da probamo da Evroligu donesemo na naše kanale. Što se tiče ostalih sportova, uzeli smo sve što se može uzeti od onih najkvalitetnijih liga", naglasio je Žugić.

Na kanalima TV Arena sport gledaoci već sada mogu da prate četiri od pet najjačih evropskih fudbalskih liga – Premijer ligu, La Ligu, Seriju i Ligu 1. Takođe, u ponudi su i najbolja evropska klupska i reprezentativna takmičenja pod okriljem UEFA – Liga šampiona, Liga Evrope, Liga konferencija, Liga nacija, kvalifikacija za EURO 2024…

Ljubitelji košarke mogu da uživaju u najatraktivnijim događajima sa parketa širom Evrope i Sveta – pre svega u utakmicama NBA lige, AdmiralBet ABA lige, španske ACB, italijanske Serije A, turskog nacionalnog šampionata, FIBA lige šampiona. Tu je i najkvalitetniji sadržaj iz rukometa, odbojke, automobilizima i drugih sportova.

Jasno je da Arenin medijski sistem iz godine u godinu sve više raste i gotovo da je nemoguće porediti kako on izgleda danas, a kako je izgledao pre samo nekoliko sezona.