Srbija u Parizu

Viber i Olimpijski komitet Srbije lansirali stikere olimpijskog tima Srbije za Pariz 2024. LOI Pariz 2024

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

29.04.2024 11:41
Stikeri OKS za OI u Parizu 2024. OKS
Stikeri OKS za OI u Parizu 2024.

Viber i Olimpijski komitet Srbije tradicionalno u godini Olimpijskih igara lansiraju set stikera Olimpijskog tima Srbije. Na ovaj način, korisnici vodeće globalne platforme za komunikaciju mogu da na svoje mobilne telefone preuzmu novi set stikera Olimpijskog tima Srbije, koji su potpuno posvećeni predstojećim letnjim Olimpijskim igrama u Parizu.

Nakon Olimpijskih igara u Riju 2016, korisnici svoje omiljene regionalne aplikacije za dopisivanje od danas mogu da preuzmu i koriste stikere Olimpijskog tima Srbije i za Olimpijske igre koje će se od 26. jula do 11. avgusta održati u gradu svetlosti.

Na stikerima Olimpijskog tima Srbije nalaze se likovi nekih od naših najprepoznatljivijih sportista i trenera, uključujući osvajača srebrne olimpijske medalje iz Tokija Damira Mikeca, najbolje odbojkašice sveta Tijane Bošković, selektorke ženske košarkaške reprezentacije Marine Maljković i mnogih drugih vedeta našeg sporta. Pored likova naših sportista, zaštitni znak ovih stikera je i Srećko, maskota Olimpijskog tima Srbije.

Ovi stikeri mogu se potpuno besplatno preuzeti kako za desktop verziju Viber servisa, tako i za sve mobilne telefone.

Ovaj sada već tradicionalan set stikera Olimpijskog tima Srbije predstavlja poklon Olimpijskog komiteta Srbije svim navijačima Tima Srbije koji će, uvereni smo, imati mnogo razloga za radovanje i slavlje tokom najvećeg svetskog sportskog takmičenja koje nas očekuje ovog leta.

"Olimpijski komitet Srbije prepoznaje potrebu za korišćenjem modernih, direktnih formi komunikacije. Olimpijski komitet Srbije je formirao svoju Viber zajednicu pred Olimpijske igre u Tokiju koje su održane u veoma specifičnim uslovima Covid pandemije kada navijači nisu bili u prilici da daju podršku našim sportistima sa tribina. Činjenica da je tokom prethodnih Olimpijskih igara, naša zajednica imala skoro 100 hiljada članova, dovoljno govori o tome koliko su ovakvi vidovi komunikacije važni. Lansiranjem novog seta stikera, sigurni smo da će naša Viber zajednica nastaviti da raste i da će svi navijači imati relevantan izvor pravovremenih informacija koje će im doneti mnogo razloga za slavlje i radost", istakao je generalni sekretar Olimpijskog komiteta Srbije, Đorđe Višacki. 

 

 

Kreativno rešenje stikera napravio je jedan od naših najboljih karikaturista koji iza sebe ima veliko iskustvo u ovakvim projektima, Ilija Sarmeš, poznatiji pod nadimkom Sarmagedon. Sarmagedon je naše sportiste predstavio kao strip junake uz vesele i duhovite natpise koji prate svaki stiker.

Besplatan set stikera može se preuzeti putem sledećeg linka: https://stickers.viber.com/pages/olympics2024

Viber zajednici Olimpijskog komiteta Srbije možete pristupiti putem sledećeg linka: https://invite.viber.com/?g2=AQBbpCFGGmF6%2BEsfHFjw8I5w27XuI3JZlRT9vDfG%2FO4u7dASYkRQ1TOAiRWm%2BqiY