Vesti iz košarke

Očekujem da završimo glavno pojačanje: Ostoja Mijailović zadao zagonetku navijačima Partizana

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

28.08.2023 20:01
Očekujem da završimo glavno pojačanje: Ostoja Mijailović zadao zagonetku navijačima Partizana MN Press

Trener košarkaša Partizana, Željko Obradović, izjavio je na današnjem početku priprema za novu sezonu da su crno-beli još aktivni na tržištu igrača, a njegove reči potvrdio je i predsednik kluba Ostoja Mijailović.

Prema rečima prvog čoveka crno-belih sledećih dana bi mogao da bude angažovan još neko ozbiljno pojačanje, ali nije hteo da otkriva s kim se pregovara. 

"Videli smo danas ekipu. Ono što je važno napomenuti da naš roster još nije završen, angažovaćemo najmanje jednog, a najviše dva igrača u narednom periodu. Očekujem da kroz nekoliko dana završimo naše glavno pojačanje", kazao je Mijailović.

Partizanov predsednik istakao je još jednom zadovoljstvo sezonom 2022/2023, u kojoj su Kevin Panter i ekipa posle puno godina osvojili trofej Admiral Bet ABa lige i igrali nokaut rundu u dugo čekanoj Evroligi. 

"Iza nas je dobra sezona, ispunili smo sve sportske ciljeve, a i organizacija kluba je bila na visokom nivou. Ove godine želimo da bude na još boljem nivou, da naši navijači i svi ljudi koji dođu u Arenu i kupe kartu, imaju najbolju moguću organizaciju, da možemo da im vratimo na određeni način zbog toga što veruju u ovo što radimo", izjavio je Mijailović. 

Partizan je ovoga leta doveo Mateuša Ponitku, Frenka Kaminskog i Pi Džej Doužera, pre njih vratio Ognjena Jaramaza, kao i zadržao Kevina Pantera, Zeka Ledeja i Džejmsa Nanelija. Napustili su ga Matijas Lesor, Joanis Papapetru i Jam Madar.