ABA liga

Ne mogu da dočekam da zaigram pred navijačima Partizana: Frenk Kaminski srećan zbog dolaska među crno-bele

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

18.08.2023 09:19
Ne mogu da dočekam da zaigram pred navijačima Partizana: Frenk Kaminski srećan zbog dolaska među crno-bele Guliver/(AP Photo/David Zalubowski)

Frenk Kaminski ugovorio je sinoć jednogodišnju saradnju sa Partizanom, a onda se javno obratio navijačima crno-belih povodom svog "rukovanja" sa trenerom Željkom Obradovićem i upravom kluba. 

Bivši NBA igrač raduje se što će u dresu osvajača poslednje Admiral Bet ABA lige i učesnika nove Evrolige pokazivati šta je naučio i radio kao igrač Hjustona, Šarlota, Atlante i Finiksa. 

"Uzbuđen sam zbog prilike koja mi se ukazala. Znam da dolazim u klub bogate istorije koji ima misiju da osvaja trofeje. Veoma sam srećan zbog prilike da igram velike mečeve. Podšrka navijača koju ovaj klub ima je luda i jedva čekam da zaigram pred njima", rekao je Kaminski.

Reč je o igraču srpskih korena, sa majčine strane. 

"Moja porodica je još uvek bliska sa srpskom zajednicom u Ilinoisu i Srpskom nacionalnom federacijom u Sjedinjenim Državama koja svake godine organizuje veliki košarkaški turnir. I ja sam nekada bio uključen u to", naglasio je Kaminski i osvrnuo se na igranje u Atlanti sa Bogdanom Bogdanovićem.

"Bilo je sjajno igrati sa njim. On je fantastičan košarkaš i još bolji prijatelj. Njega sam prvog pozvao kada se pojavila mogućnost da pređem u Partizan. On je rekao mnogo lepih stvari o klubu i gradu, što mi je pomoglo da donesem odluku o potpisivanju ugovora", naglasio je Kaminski,

Poslednji deo obraćanja putem društvenim mreža najviće će dotaći navijače Partizana. 

"Želim da navijači znaju da dolazim da se takmičim i pobeđujem. Svi mi govore da Partizan ima najbolje navijače na svetu i da su ludi za košarkom. Ne mogu da dočekam da zaigram pred njima", zaključio je Kaminski.