Vesti iz košarke

Virus Zapadnog Nila odvojio Alena Smailagića od Mundobasketa: Ni lekari nisu u potpunosti sigurni...

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

24.08.2023 18:07
Virus Zapadnog Nila odvojio Alena Smailagića od Mundobasketa: Ni lekari nisu u potpunosti sigurni... MN Press

Košarkaška javnost u Srbiji očekivala je da vidi Alena Smailagića sa reprezentacijom na Mundobasketu, ali zbog zdravstvenih problema krilni centar Partizana nije mogao da se stavi na raspologanje selektoru Svetislavu Pešiću.

Kormilar naše selekcije, nedavno je izjavio da je košarkaš Partizana imao teških problema sa nekim virusom, zbog čega je izgubio i solidan broj kilograma, a danas je stigla i potvrda od samog Smailagića. U pitanju je virus Zapadnog Nila. Bar, na to sumnjaju doktori.

"Ni lekari nisu u potpunosti sigurni šta mi je. Sumnjaju na virus Zapadnog Nila, pošto volim pecanje, a to prenosi komarac. Mada, ne zna se još uvek... Volim da pecam između Barande i Opova. Ponekad se zavučem i u šumu, jer tamo imam svoj mir", rekao je Smailagić za YouTube kanal Partizana i dodao:

"Izgubio sam 7-8, možda devet kilograma, ali dobro, to se polako vraća. Željko, Aca, Bogdan imaju plan za mene tokom priprema za sezonu. Trebalo bi da vratim kilažu, ali nije puno, vratiće se to za mesec dana", zaključio je košarkaš Partizana.

Alen Smailagić je takođe govorio o očekivanjima za narednu sezonu, fajnal-foru Evrolige, i drugim stvarima, a više o tome pogledajte u prilogu ispod:
 

Srbija će u grupnoj fazi Svetskog prvenstva igrati protiv Južnog Sudana, Portorika i Kine, sa kojom će prvo odmeriti snage. Njihov duel na programu je u subotu od 14 časova po našem vremenu.