Vesti iz košarke

Italijani tvrde: Mirotić u Milanu za 60 odsto manju platu nego što bi imao u Partizanu?

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

30.07.2023 15:55
Italijani tvrde: Mirotić u Milanu za 60 odsto manju platu nego što bi imao u Partizanu? MN Press

Saga oko transfera Nikole Mirotića je navodno završena. Kako pišu italijanski mediji, iskusni centar dogovorio je sve uslove sa milanskom Olimpijom i očekuje se da će saradnja biti uskoro ozvaničena.

Kako navodi La Prelpina, Nikola Mirotić prihvatio je daleko slabije uslove od onih koje bi imao u Srbiji, da je zaigrao za Partizan. Ovako je u Milanu dobio 60 odsto manju platu od 3.8 miliona evra, koliko su mu navodno nudili crno-beli. 

Podsetimo, Mirotić se nakon četiri sezone rastao sa Barselonom, a tokom čitavog leta trajala je saga gda će nastaviti karijeru. Pominjala su se razna imena. Humska je dugo bila očekivana destinacija za iskusnog centra, ali je pod pritiskom javnosti odlučio da ne zaigra za voljeni klub iz detinjstva.

 

 

Okrenuo se drugim rešenjima, napomenuo je da će nastaviti karijeru van granica Srbije, a prema svemu sudeći, Milano će biti njegova naredna adresa. Italijanski mediji podsećaju da će sa Olimpijom potpisati dvogodišnji ugovor uz mogućnost produženja saradnje na još jednu sezonu.