Vesti iz košarke

Sada i zvanično, Papapetru predstavljen u Panatinaikosu: Vratio sam se svojoj porodici

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

12.07.2023 17:30
Sada i zvanično, Papapetru predstavljen u Panatinaikosu: Vratio sam se svojoj porodici MN Press

Grčki košarkaš koji je prethodne sezone branio boje Partizana Joanis Papapetru (29) zvanično je predstavljen kao novo pojačanje Panatinaikosa.

Iskusni krilni centar oglasio se danas putem društvenih medija, gde se oprostio od navijača i članova stručnog štaba, da bi u razmaku od nekoliko sati dogovorio saradnju sa grčkim klubom, gde je pre dolaska u Beograd proveo četiri sezone. Kako navode tamošnji mediji, sa Panatinaikosom je potpisao dvogodišnji ugovor.

Prošle sezone sa Partizanom osvojio je AdmiralBet ABA ligu, uz učinak od 7.2 poena, 2.4 skoka i 1.7 asistenciju po utakmici. On je drugi košarkaš iz crno-belog tabora koji je prešao u atinski klub ovog leta, a pre njega to je učinio Matijas Lesor. Ali i nekadašnji član Crvene zvezde Luka Vildoza.
 

 

 

"Veoma sam srećan što sam se vratio svojoj porodici. Postoji veliko uzbuđenje i ogromna motivacija. Ne želim sada mnogo da govorim, a o svemu ću pričati na terenu. Želeo bih da se od srca zahvalim Dimitrisu Janakopulosu, Panatinaikosu i svim navijačima. Vidimo se u OAKA areni", rekao je danas Papapetru po dolasku u stari klub.