Vesti iz košarke

Poruka Madara pred odlazak: Volim Partizan, ali emocije nisu obostrane

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

12.07.2023 10:58
Poruka Madara pred odlazak: Volim Partizan, ali emocije nisu obostrane MN Press

U sredu rano ujutru pojavila se neprijatna vest za sve navijače Partizana: Jam Madar napušta klub i seli se u Fenerbahče. Malo ko je očekivao da će mladi Izraelac posle dve sjajne godine među crno-belima napustiti tabor regionalnog šampiona i oprobati se u Turskoj.

U Partizanu ne odustaju od Madara, smatraju da ugovor nije imao pravni osnov da se raskine bez obeštećenja, pa bi ceo slučaj mogao da završi i na sudu. Međutim, košarkaš se emotivnom porukom preko društvenih mreža već oprostio od beogradskog kluba.

"Moja familijo, postoje momenti u životu kada je teško doneti odluku, a najteže se donose one koje uključuju emocije. Imam velike emocije prema klubu. Ali sam u poslednjih 10 dana video da emocije nisu obostrane i zato nisam imao pravi izbor. Želeo bih da se zahvalim svima na ljubavi i podršci koju su mi pokazali i što su mi učinili da se osećam ako kod kuće kada sam bio daleko od svoje", napisao je Madar.

Posebno se zahvalio treneru Željku Obradoviću, stručnom štabu i navijačima.

"Posebna zahvalnost publici, najboljem treneru na svetu, treneru koji je pre svega sjajan čovek i životni mentor. Hvala vam što ste me izabrali i promenili mi život. Hvala kompletnom stručnom štabu i svima koji su bili deo svega ovoga. Zauvek ćete biti u mom srcu. Sve saigrače volim i želim im uspeh, onima što su otišli ili idu, kao i onima što ostaju. Zauvek ću biti navijač Partizana, bez obzira gde odem. Dok se ne sretnemo ponovo", istakao je Jam Madar.